Cum se uita milionarii la fotbal?

Apropo.ro / 07.08.2009, 13:30
Se stie ca cei bogati au tot felul de pretentii si mofturi, cand vine vorba de binele lor. Dar cat de excentrici pot fi?

Se stie ca cei bogati au tot felul de pretentii si mofturi, cand vine vorba de binele lor.

Milionarii sunt insotiti permanent de catre o persoana responsabila de securitatea lor. Aceasta nu inseamna doar protejarea de un eventual atac ci si de conditiile meteo.

Un exemplu in acest sens este Snoop Doggy Dogg care nu poate urmari un meci de fotbal neinsotit de omul personal bun la toate. El a fost vazut la un meci de fotbal, unde a fost protejat cu ajutorul unei umbrele de intemperii.Cat timp a urmarit meciul Snoop, asistentul nu s-a clintit si nici nu a miscat umbrela de deasupra capului "stapanului" sau.

Snoop nu este singura vedeta care apeleaza la aceasta practica. Diddy este o alta celebritate care nu se lasa atins de picaturile de ploaie. Cantaretul a fost fotografiat in timp ce asistentul personal ii tinea o umbrela, chiar daca el mai avea una.

diddy

La polul opus se afla Britney Spears care nu are nevoie de asistent pentru a-i tine umbrela, pentru ca ea nu ii vede rostul decat intr-un singur mod: acela de a o folosi pe post de obiect de bataie.

spears

snoop doggy

Asa se uita milionarii la meciuri