Cum se vede lumea din vârful Turnului Shanghai (Video)

De: Gabriela Voicu / 14.02.2014, 10:00
Cum se vede lumea din vârful Turnului Shanghai (Video)
Doi iubitori de aventură din Rusia care obișnuiesc să se cațere pe cele mai mari clădiri din Europa și din lume, au ales de data aceasta a doua cea mai înaltă clădire, Turnul Shanghai din China.

Doi iubitori de aventură din Rusia care obișnuiesc să se cațere pe cele mai mari clădiri din Europa și din lume, au ales de data aceasta a doua cea mai înaltă clădire, Turnul Shanghai din China. „Înarmați” cu camere de filmat GoPro, aceștia înregistrează experiențele de fiecare dată, iar clipul de mai jos îți va tăia respirația. 

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

Vitaliy Raskalov (20 de ani) și Vadim Makhorov (24 de ani), cunoscuți drept un duo neînfricat de „skywalkers”, nu folosesc echipamente de protecțtie când escaladează cladirile, iar experiența lor de pe Turnul Shanghai a fost comprimată într-un videoclip de aproximativ 5 minute. 

Vitaliy și Vadim au călătorit prin Europa timp de o lună în 2013 și au trecut prin 12 orașe din șapte țări pentru a escalada clădiri, nefiind ocoliți de întâmplări riscante. Ei scriu despre toate aventurile lor pe un jurnal online numit raskalov-vit.livejournal.com, unde au postat și despre experiența din China. Turnul Shanghai este momentan în construcție, iar până acum altitudinea sa depășeșește 650 de metri.