Cum şi-a ales Delia ţinutele pentru noul sezon ”iUmor” – FOTO

De: Cristiana Trifu / 27.02.2018, 10:52
Cum şi-a ales Delia ţinutele pentru noul sezon ”iUmor” - FOTO
Cea mai îndrăgită emisiune de umor din România, iUmor, a revenit cu cel de-al cincilea sezon al show-ului, difuzat în fiecare duminicã, de la ora 20.00, la Antena 1. Pentru perioada audiţiilor, Delia a fost cea care a avut grijă să îşi compună fiecare ţinută în parte.

Prezenţa feminină din juriul ”iUmor” are în fiecare zi câte o surpriză pentru cei doi colegi ai săi, Mihai Bendeac şi Cheloo, în ceea ce priveşte apariţia sa. Dacă de obicei Cheloo poartă un tricou cu mesaj, iar Bendeac preferă cămăşile negre, Delia este de fiecare dată pata de culoare de la pupitrul juraţilor. Fie că este vorba de o ţinută colorată, de un machiaj excentric sau de un accesoriu, Delia ştie cum să iasă în evidenţă.

”Tot timpul îmi aleg singură hainele pe care le port şi tot ce pun pe mine e din garderoba mea. Se întâmplă să port şi chestii din sezoane trecute, vintage, dar, în general, sunt ţinute pe care le-am achiziţionat sezonul acesta sau anul trecut. Fiecare e cumpărată dintr-un loc prin care am fost, care mi-a plăcut. Sunt şi designer români şi străini. Iar în ceea ce priveşte încălţămintea port în general platforme sau încălţăminte sport, tocuri nu prea”, a povestit jurata ”iUmor”.
Anul acesta, aspiranţii la marele premiu „iUmor” au adus cele mai amuzante numere de stand up, magie, mimă sau improvizaţie, inedite şi pentru juraţi, dar şi pentru telespectatorii care vor urmări şi vor vota prestaţiile din sezonul cu numărul cinci, în fiecare duminicã, de la ora 20.00, la Antena 1.

Fiecare dintre cei trei juraţi îşi exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obţine minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

Cei trei câştigători de până acum au fost Vlad Grigorescu (sezonul I), Maria Popovici (sezonul al II-lea), Doina Teodoru (sezonul al III-lea) şi Ana Maria Caliţa (sezonul al IV-lea).