Cum și-a găsit sfârșitul un mire la propria nuntă

Apropo.ro / 20.11.2012, 15:00
Cum și-a găsit sfârșitul un mire la propria nuntă
Au avut o ceremonie religioasă care i-a impresionat pe toți până la maxim, dar ce a urmat la petrecerea de nuntă a întristat toți invitații.

Fabio Jefferson Maciel, 33 de ani, s-a căsătorit cu aleasa inimii sale, Geise Guimaraes, la o biserică din Rio de Janeiro, Brazilia. O mulțime de prieteni – peste 200, dar și familia, le-au fost alături la fericitul eveniment.

Nimic nu prevestea ce nenorocire urma să se abată asupra noului cuplu de brazilieni. La aproximativ 6 ore de la oficializarea căsătoriei, pe când se aflau la petrecerea de nuntă, mirele Fabio a decedat.

Fabio ținuse un pahar de bere în buzunarul de la pantaloni, care s-a spart, iar un ciob i-a tăiat artera femurală (mai este cunoscută și ca artera coapsei). Nimeni nu a putut să îi oprească sângerarea, astfel că a pierdut sânge până când a murit.

ancheta

Poliția a sosit la locul accidentului

El a decedat în ambulanță, în drumul spre spital.

Lumea a rămas șocată după un asemenea episod, mai ales că invitații au declarat poliției că a fost una dintre cele mai frumoase nunți.

Mirele și-a dorit o nuntă pefcetă, alături de femeia iubită, ba chiar începuse construcția unei case unde ar fi urmat să se mute cu soția lui.

Nici mireasa nu-și revine după tragedie. „Plânge și spune încontinuu că își vrea soțul înapoi. Nici nouă nu ne vine a crede ce s-a întâmplat. Este o mare pierdere și o mare tragedie„, a declarat unul dintre invitați.