Cum şi-a petrecut Alina Puşcaş ziua de naştere? “Îmi doresc să nu se schimbe nimic în viaţa mea” – FOTO

De: Alexandra Necsoiu / 02.11.2018, 15:29
Cum şi-a petrecut Alina Puşcaş ziua de naştere? “Îmi doresc să nu se schimbe nimic în viaţa mea” – FOTO
Pe Alina Puşcaş, ziua de naştere a prins-o la filmările pentru “Fructul oprit”, unde a avut parte de o frumoasă surpriză din partea echipei serialului în care joacă. De altfel, actriţa a dat startul “petrecerii” aniversare încă de ieri, când soţul ei, medicul stomatolog Mihai Stoenescu, a răsfăţat-o cu multe daruri.

Alina Puşcaş, sărbătorită pe platourile de filmare ale serialului “Fructul oprit”:
 

“Am început să sărbătoresc în avans, adică de pe 1 noiembrie, pentru că ştiam că exact azi, pe 2, voi filma toată ziua la >. Şi am făcut asta “evadând” de acasă, alături de Mihai. Am luat un apartament într-un hotel din Bucureşti, unde am petrecut noi doi, în liniştea noastră, ca doi adolescenţi (ce nu mai suntem). El mi-a făcut primele cadouri, pe care le-am găsit răspândite prin camera de hotel. A ajuns înaintea mea, a pregătit şampania şi a ascuns cadourile. Am primit două rochiţe foarte cool şi o broşă superbă”, povesteşte frumoasa vedetă, care a împlinit 35 de ani.

Anul acesta, ca şi anul trecut, Alina Puşcaş şi-a petrecut ziua de naştere pe platourile de filmare ale serialului “Fructul oprit”. “Pe la 5:50 dimineaţa m-am trezit, m-am pregătit şi am plecat spre Snagov, la filmari, unde voi sta până diseară.  Aici am avut parte de un moment foarte drăguţ, când toţi colegii mi-au cântat “Mulţi ani trăiască!” şi mi-au oferit un buchet de trandafiri roşii”, mai spune ea.

Alina Puşcaş se declară o persoană împlinită pe toate planurile. “Îmi doresc să nu se schimbe nimic în viaţa mea, să fie exact la fel ca în ultimii patru ani pe toate planurile – emoţional, profesional şi personal”, a adăugat ea. Alina Puşcaş poate fi urmărită în rolul Silviei Lăzărescu, în serialul „Fructul oprit”, miercurea, de la ora 20.00, şi în postura de prezentatoare a show-ului „Te cunosc de undeva!”, sâmbăta, de la 20.00, la Antena 1.