Cum şi-a petrecut Doiniţa Oancea vacanţa de vară – FOTO

Apropo.ro / 25.07.2018, 11:42
Cum şi-a petrecut Doiniţa Oancea vacanţa de vară - FOTO
S-a relaxat o săptămână la mare, iar acum se simte pregătită să revină în forţă la muncă. Doiniţa Oancea, îndrăgita actriţă din “Fructul oprit”, a preferat să-şi petreacă sejurul estival pe litoralul românesc.

Vara fără mare nu are farmec, este de părere frumoasa vedetă, motiv pentru care aceasta nu a putut să stea departe în acest sezon de destinaţia preferată. “Am fost într-o vacanţă de relaxare pe litoralul românesc. Vara fără mare ar fi tristă. Am venit să-mi încarc bateriile pentru că mă aşteaptă o perioadă încărcată, cu filmări la >, pentru sezonul al doilea, dar va trebui să mă ocup şi de atelierele mele, Dilo’s, dar şi de cel cu rochii de mireasă, unde lucrez împreună cu prietena mea, Olga”, povesteşte Doiniţa.

Principiile în care crede cu tărie au ajutat-o pe frumoasa actriţă să câştige simpatia publicului. Alături de nume mari ale filmului şi teatrului românesc, ea a jucat în prima dramă psihologică realizată în peisajul serialelor autohtone – “Fructul oprit”, primul sezon putând fi urmărit, în reluare, începând de astăzi, de la ora 23.00, de luni până vineri, la Antena 1. “Cred că secretul vine din interior. Cred că aerul inocent vine de la cum mi-am construit personalitatea: curat şi fără să-mi doresc succesul cu orice preţ. Am principii sănătoase şi, probabil, asta ajută. Şi sunt copilăroasă.”, se descrie Doiniţa Oancea.
Aceasta se va întoarce, în curând, pe platourile de filmare de la “Fructul oprit”. Serialul produs de Ruxandra Ion va reveni în atenţia telespectatorilor cu un nou sezon, la Antena 1.

 

Tags: