Cum şi-au petrecut cei 21 de concurenţi zilele dinaintea plecãrii în ”Ultimul Trib”, în Madagascar – FOTO

De: Cristiana Trifu / 07.08.2018, 14:52
Cum şi-au petrecut cei 21 de concurenţi zilele dinaintea plecãrii în ”Ultimul Trib”, în Madagascar - FOTO
Cei 21 de concurenţi care au acceptat provocarea de a pleca în ”Ultimul Trib”, show difuzat în aceastã toamnã la Antena 1, s-au văzut pentru prima dată şi au povestit cum şi-au petrecut ultimele zile dinaintea plecãrii în Madagascar.

Platoul emisiunii ”Prietenii de la 10” a fost astăzi scena întâlnirii pentru cei 21 de concurenţi curajoşi care au acceptat provocarea ”Ultimul Trib”. Prima lor întâlnire a început deja cu o sărbătoare, având în vedere că astăzi este şi ziua de naştere a lui Dorian Popa, pe care l-au sărbătorit cu un tort decorat cu lemuri şi un tricou în aceeaşi temă, ca să nu uite ce îl aşteaptă în Madagascar. 

În plus, aceştia au povestit cum şi-au petrecut ultimele zile înainte de plecarea în Africa, iar din câte se pare, părerile sunt împărţite. Dacă unii au preferat ca în ultimele zile să îşi adune puterile şi să se relaxeze, alţii i-au luat pe cei dragi şi au petrecut la munte sau la mare.
Un lucru este însă cert, toţi cei 21 de concurenţi se pregătesc pentru o perioadă grea, care le va pune la încercare toate abilităţile. ”Este un reality-show în care atât mintea cât şi corpul este exploatat la maximum, tocmai de aceea cred că trebuie să învăţăm noi să fim răbdători, toleranţi şi e important să ştim când este necesar să rămânem uniţi în interesul echipei şi când lupta în ”Ultimul Trib” va deveni individuală”, mărturisit sărbătoritul zilei, Dorian Popa.
Tribul sportivilor este format din: Alex Filip, Cornelia Condeescu, Lola Crudu, Daniel Chiriţă, Ioana Şulea, Mircea Zamfir şi Roxana Chiperi. Cei şapte sportivi îşi vor măsura puterile cu tribul format din vedete şi cu cel format din oameni de rând: Mirel Magop, Silviu Mircescu, Cosmin Pădureanu, Oana Dedeu, Ema Şerban şi cuplul format din Gabriela Popa şi Silviu Geandra. Cel de-al treilea trib, cel al vedetelor, este format din Dorian Popa, Dima Trofim, Daniela Crudu, Sorana Darclée Mohamad, Ionuţ Iftimoaie, Paula Chirilă şi Sorin Brotnei.

”Ultimul Trib” este un show adaptat după celebrul format ”Nomads”. Trei triburi – unul de vedete, unul de sportivi şi unul compus din oameni de rând – vor fi trimise în Madagascar, unde vor fi supuse unei aventuri exotice, care le va pune la încercare atât abilităţile sociale, cât şi cele fizice. În ciuda personalităţilor complet diferite ale membrilor, fiecare trib va trebui să îşi dovedească puterea de a rezista sub impactul şocului cultural, dar şi sub presiunea eforturilor fizice.
În fiecare săptămână, aceştia se vor lupta pentru ”Teritoriu”, iar în timp ce tribul câştigător va fi cazat într-un resort de lux şi va fi răsfăţat zilnic, cel de pe locul doi va locui într-un sat alături de localnici, unde membrilor tribului le vor fi trasate sarcini zilnice în schimbul cărora vor primi o porţie simplă de mâncare şi nu neapărat un pat, ci mai degrabă un loc în care să doarmă. Acesta nu este însă nici pe departe cea mai grea situaţie în care se poate găsi un trib: cei care vor fi pe locul trei vor trăi întreaga săptămână într-un loc izolat, cu resurse minime. În plus, la finalul celor şapte zile de încercări grele, membrii triburilor vor fi nevoiţi să se lupte şi pentru a rămâne pe insulă.
Săptămână de săptămână triburile îşi vor măsura puterile în competiţii spectaculoase şi tensionate atât pentru ”Teritoriu”, cât şi pentru ”Eliminare”, pentru ca în final doar opt membri să mai rămână în confruntarea pentru miza cea mare: premiul în valoare de 100.000 de euro. Nimeni nu va ajunge însă la acesta fără a suferi transformări, fără a-şi dezvălui adevărata faţă şi fără ca telespectatorii să afle cine este cu adevărat.