Cum şi-au pierdut virginitatea la TV

Apropo.ro / 10.11.2011, 16:47
Cum şi-au pierdut virginitatea la TV
Într-un episod recent, serialul pentru adolecenţi “Glee” a stârnit controverse abordând subiectul pierderii virginităţii. Însă acesta nu este primul serial în care protagoniştii fac sex pentru prima dată în viaţă!


Rachel & Finn şi Kurt & Blaine – Glee
Episodul din „Glee” în care Rachel şi Finn (Lea Michele şi Cory Monteith) dau şi Kurt şi Blaine (Chris Colfer şi Darren Criss) decid să facă pasul decisiv în relaţia lor a stârnit o mulţime de controverse, însă scenele respective au fost de fapt foarte cuminţi şi drăguţe. Ideea de a face sex protejat a fost subliniată pe tot parcursul episodului.

Joey & Pacey – Dawson’s Creek
Pacey (Joshua Jackson) îşi pierde virginitatea cu profesoara sa de engleză de la liceu. Joey (Katie Holmes) crede că prima oară va fi cu Dawson. Însă soarta face ca Pacey şi Joey să decidă se treacă la intimităţi. Momentul a fost pe cât de romantic poate fi un serial pentru adolescenti.

Summer & Seth – Rebel în California
Seth (Adam Brody) şi Summer (Rachel Bilson) din serialul „Rebel în California” se hotărăsc să facă sex pentru prima dată de Ziua Îndrăgostiţilor, dar lucrurile iau o întorsătură nefirească. „A fost atât de rău”, Seth îi spune mai târziu prietenului său, Ryan.

Donna & David – Beverly Hills, 90210
În timp ce majoritatea personajelor din serialul „Beverly Hills, 90210” făceau schimb de parteneri de sex într-o veselie, Donna (Tori Spelling) aştepta cuminte alături de iubitul ei David (Brian Austin Green). Cei doi au consumat într-un final relaţia şi apoi s-au căsătorit.

Buffy & Angel – Buffy the Vampire Slayer
Sexul cu Buffy (Sarah Michelle Gellar) îl transformă pe Angel (David Boreanaz) într-un adevărat monstru. Scena fierbinte de sex dintre vânătoarea de vampire şi vampire atrage un fel de blestem care îl transformă pe Angel într-o creatură malefică, fără suflet.

Jessica & Hoyt – True Blood
Jessica (Deborah Ann Woll) este tranformată în vampir, se îndrăgosteşte de Hoyt (Jim Parrack) şi decide să-şi piardă virginitatea cu el. Problema? Vampirii se vindecă singuri, aşa că Jessica redevine virgină după fiecare contact sexual.
Numai în „True Blood”.

Rory & Dean – ‘Gilmore Girls’
Rory (Alexis Bledel) crede că încă poate fi amică fostului său iubit, acum căsătorit, Dean (Jared Padalecki). Însă o întâlnire întâmplătoare se transformă într-o scenă fierbinte pentru amândoi dintre ei.