Cum sunt tratate bonele ce lucrează pentru chinezii bogați

Apropo.ro / 12.01.2014, 15:00
Cum sunt tratate bonele ce lucrează pentru chinezii bogați
Mărturisirile unei bone britanice ce a lucrat pentru o familie de chinezi bogați a uimit cititorii din lumea întreagă.

Ce a povestit dădaca:

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

1. Despre bani:

„Sunt plătită bine. Am mâncarea mea, camera mea și primesc bani de buzunar. De asemenea primesc și unele tratamente de frumusețe și alte lucruri ca bonus. Primesc lecții de limba chineză și mi se plătește o parte din costul zborului cu avionul pentru a ajunge la cursuri.”

2. Despre obiceiurile familiei preluate din Occident :

„Familia încearcă să se adapteze culturii din Occident și este un pic jenant, mai ales în domeniul culinar. Au o obsesie cu mărcile de haine din Vest, chiar dacă nu se asortează sau arată stupid”

3. Despre rutina din familie:

„Tatăl este plecat tot timpul și este acasă numai o zi din weekend. Mama își duce fiul peste tot: la școală, la diverse activități, la petreceri și la cine luxoase. În timpul zilei nu prea este nimic de făcut deoarece au o menajeră. Familia merge la cumpărături, se duce la cinema și se uită la TV”

4. Despre averea familiei:

„Au multe mașini frumoase, un apartament luxos și încă o casă. Un copil este la o școală care îi asigură mesele și cazarea iar celălalt are parte de educație în particular. Cartierul în care locuiesc este foarte bogat, dar vizitând și alte apartamente din zonă se pare că ai mei sunt puțin mai înstăriți decât ceilalți. Copilul de care am grijă este cam solicitat. Merge la școală 6 zile pe săptămână și are 4 lecții de muzică după amiezele”.

Citește mai multe detalii despre mărturisirile unei bone ce lucra pentru o familie de chinezi înstăriți, pe zf.ro