Cum te-au păcălit magicienii! Secretul a fost dezvăluit: 5 trucuri explicate pas cu pas

De: Nicoleta Nicolae / 20.04.2016, 09:47

Cum te-au păcălit magicienii! Secretul a fost dezvăluit: 5 trucuri explicate pas cu pas
Abilitatea unui magician constă, de fapt, în capacitatea sa de a ţine în suspans publicul până la următorul truc incredibil, aşa cum sunt şi cele pe care urmeză sa vi le prezentăm.

Secretul 1: Tăierea persoanei cu un ferăstrău

Acest moment îţi taie respiraţia şi îţi întinde nervii ca pe o bandă elastică. Dar ce nu ştii tu este că, în interiorul cutiei, nu se află o singură femeie asistentă, ci două. Şi s-a mai elucidat un mister!

Secretul 2: Bancnota ruptă

Succesul acestui truc, de a ”rupe” o bancnotă, este reprezentat de un creion construit special. Creionul este tăiat în două bucăţi, pe diagonală, şi este unit la loc de doi magneţi puternici! Astfel, bancnotele sunt trecute cu uşurinţă printre cele două jumătăţi de magnet şi rămân intacte.

Secretul 3: Levitaţia

Secretul acestui truc, care este extrem de cunoscut, stă în suportul ascuns ingenios. Magicienii stau într-o poziţie ce camuflează perfect scheletul construcţiei. Acest suport e ascuns cu dibăcie prin hainele lor.

Secretul 4: Dispariţia vasului

Paharul cu apă se acoperă cu o batistă, apoi, magicianul o ia şi aruncă în aer. Rezultatul: batista cade pe podea, iar paharul de pe masă dispare. Oare cum face asta?! În primul rând, există un inel de sârmă cusut în batistă, care creează iluzia că paharul este sub batistă, iar în al doilea rand, paharul este apoi coborât într-un orificiu secret printr-o gaură din masă.

Secretul 5: Trucul lui lui Michael Jackson de „anti-gravitaţie”

 Miscările din videoclipul piesei „Smooth Criminal” erau o adevărată enigmă. Michael Jackson  îşi păstra întregul corp drept, în timp ce gleznele i se îndoiau la un unghi de 45 de grade. Ce nu ştii este că acest truc avea succes datorită unor pantofi speciali.  Ei se fixau de un cui care ieşea din podea. Cu picioarele fixate de sol, Michael Jackson a fost capabil să efectueze o manevră fizică aparent imposibilă.

Sursa: Brightside