Cum te imbraci de Sfantul Valentin

Apropo.ro / 06.02.2008, 16:57
Iubitul iti va pregati cu siguranta o surpriza de Sfantul Valentin. In acest caz trebuie sa iti pui la punct planul de atac.

Iubitul iti va pregati cu siguranta o surpriza de Sfantul Valentin. Sau poate faci si tu la fel pentru el. In oricare din cazuri nu trebuie sa fii nepregatit…vestimantar vorbesc.

Ce ar trebui sa imbraci intr-o zi ca aceasta in care sarbatorim dragostea?

Senzualitate si feminitate

Arata-i ca poti fi si indrazneata dar atat cat iti permiti sa te afisezi pe strada. Tricotajele moi care iau formele tale ispititoare il va pune pe jar. Daca vrei sa incerci un decolteu ok, insa lasa loc si imaginatiei si misterului pentru alesul tau. Ai un bust tocmai bun de pus in valoare, scoate-l in evidenta. Ai fundul bombat si obraznic? Nu-l ascunde sub plovere largi si mari ci lasa-l admirat. O pereche de pantaloni care sa urmeze frumoasele tale forme sunt tocmai indicati.

Ca si culori iti spun sa le porti pe cele cu care iti sta bine, te prind. Apoi mai poti adauga accesorii cu forme si culori in trend. Bratarile supradimensionate sunt la mare cautare.

Daca ati hotarat ca seara romantica va va prinde acasa, atunci poti fi indrazneata cat ai imaginatie. Nu te afisa din prima foarte dezbracata insa nici fular sa nu iti pui pe tine. Lasa loc de descoperit lucruri si zone in pat. Poarta o rochita lejera care sa inspire senzualitate si erotism. Sa inteleaga ca iti doresti si mai mult dupa…

In dormitor langa el poti schimba rochita cu o lenjerie intima bomba. Ceva ce nu ai mai purtat pana acum. Incearca seturile cu portjartiere dupa care ei se holbeaza in poze si cataloage. Sa te dezbrace cu mana lui pana simte ca nu mai poate rezista langa tine.

Ca piesa alternativa imbraca o camasa de noapte la care s-a folosit cat mai putin material si mai multa dantela, barete si transparenta.

Tu, ca barbat hotarat si pus pe treaba, daca iesi cu fata la un film lasa costumul acasa, asta daca nu esti un afacerist strain care vrea sa ii puna capac fetei noastre. Si daca nu esti un afacerist, imbraca-te casual, lejer, parfumat, frezat si cu manierele la tine. Nu imbraca hainele de alaltaieri ca ma gandesc ca deja te-a vazut in ele. Mergi la cumparaturi daca vrei ceva nou pentru aceasta zi.

In orice caz, pentru aceasta zi nu trebuie sa te imbraci ca pentru cununie sau nunta.

Daca in schimb stai cu ea la un pahar de vin rosu acasa, fi natural sau funny (ele adora sa rada….bla bla stii treaba, daca ai noroc poate razi si tu…glumeam). Cand simti ca s-a inchins atmosfera scoate boxerii cu care faci furori, aia sexy rau. Daca nu ai da fuga la magazin si vezi ca ai o mare varietate de lenjerie pentru momente deosebite (important este ca sunteti amandoi, nu ca vai tu, este valentains).

Dupa toata nebunia asta trebuie sa intelegi ca ceea ce te face sa simti bine si sa te "prinda" ca si look este potrivit. In caz ca nu iti convine ce am spus si nu ai alternative poarta "Hainele noi ale Imparatului" daca stii povestea (….nu purta nimic pe el!).