Cum te transforma alcoolul, tutunul si dulciurile

Apropo.ro / 21.10.2011, 16:39
Cum te transforma alcoolul, tutunul si dulciurile
O femeie din Marea Britanie a luat parte la un experiment prin care a vazut cum ar arata peste 10 ani, daca nu ar renunta la unele vicii. Afla mai multe!

Daily Mail a publicat un experiment care arata efectele pe termen lung ale viciilor precum alcoolul, fumatul sau zaharurile.

Anna Magee (42 de ani) este o femeie din Marea Britanie, careia ii plac dulciurile si care bea cateva pahare cu vin pe saptamana. In plus, ea a fumat timp de zece ani, dar a reusit sa se lase.

Acum, Anna a luat parte la un experiment condus de Auriole Prince,
un artist criminalist care se ocupa cu reconstructia digitala a fetei. Prince a primit o fotografie actuala a Annei si a procesat-o, relevand cum ar arata aceasta peste zece ani, daca ar avea fiecare dintre vicii.

Cum ar arata Ana peste 10 ani, daca ar fuma douazeci de tigari pe zi

Dupa ce a vazut fotografiile, femeia a ales sa adopte un stil de viata mai sanatos. „Cand sotul meu a vazut imaginea cu efectele unei diete nesanatoase, mi-a spus ca, daca voi arata asa, divorteaza. Sunt sigur ca nu a glumit. Sunt multumita ca am renuntat la fumat acum 12 ani si, de cand am vazut aceste imagini, am renuntat la zahar si am redus numarul de pahare cu vin”, conchide femeia.