Cum va fi vremea de 1 mai

De: Dragos Tanase / 27.04.2012, 13:30
Cum va fi vremea de 1 mai
Vremea se va îmbunătăți de vineri în întreaga țară, astfel încât în zilele libere de 1 Mai va fi cald și soare, cu risc scăzut de ploi în timpul zilei și maxime mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă.

În general, vremea se va ameliora sub aspectul precipitațiilor, cerul va fi mai mult senin în majoritatea regiunilor și doar în estul, sud-estul și centrul țării, precum și în zona Carpaților Orientali și de Curbură, vor mai fi unele înnorări și, pe arii restrânse, ploi, mai ales în cursul zilei.

Cerul va fi variabil în sud-estul țării și la munte, unde numai izolat și trecător vor fi condiții de ploaie slabă și mai mult senin în restul teritoriului. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 19 și 27 de grade, iar cele minime se vor situa între 4 și 14 grade, ușor mai ridicate în Dealurile de Vest”, se mai arată în document.

Sâmbătă și duminică vremea va fi „deosebit de caldă și în general frumoasă, cu cer variabil și doar izolat, în sud-estul țării, seara și noaptea vor fi condiții pentru ploi slabe de scurtă durată. (…) Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în Dobrogea. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 22 și 30 de grade, iar cele minime se vor situa, în general, între 7 și 15 grade”.

București:

Temperaturi maxime: 24°C / 30°C

Temperaturi minime: 12°C / 14°C

Brașov:

Temperaturi maxime: 21°C / 25°C

Temperaturi minime: 5°C / 9°C

Constanța:

Temperaturi maxime: 19°C / 23°C

Temperaturi minime: 11°C / 14°C

Dacă vreți să aflați mai multe despre vremea pe 15 zile, intrați pe Vremea.Apropo.ro pentru a afla informații exacte și în timp util, atât din România, cât și din cele mai importante 20 de orașe ale Europei.


Click pe vremea.apropo.ro, pentru prognoza meteo completa!

Click pe vremea.apropo.ro, pentru o prognoză meteo completă!

NOTĂ‚: Dacă prognoza meteo se va modifica considerabil, Administrația Națională de Meteorologie (ANM) va emite atenționările aferente, în timp util!