Cum va fi vremea de Crăciun și de Revelion

Apropo.ro / 28.11.2013, 10:10
Cum va fi vremea de Crăciun și de Revelion
Meteorologii ne anunță că vom avea parte de zăpadă de Crăciun și de Revelion. În primele zile ale lui 2014 va ninge slab.

În București sunt așteptate ninsori pe 23 și 24 decembrie, iar în prima zi de Crăciun cerul va fi noros. În noaptea dintre anii 2013 și 2014 sunt așteptate minime de minus 5 grade Celsius, în prima zi a anului 2014 fiind așteptate ninsori slabe.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe vremea.apropo.ro

Cei care aleg să își petreacă sărbătorile la munte e bine să știe că va ninge pe 23 decembrie, după care cerul se va menține noros. Șanse de ninsoare vor fi ridicate și în noaptea de revelion, iar temperaturile vor scădea până la minus 4 grade.

În zona mănăstirilor din nordul Moldovei sunt prognozate condiții meteo de „ploaie slabă cu ninsoare” în prima zi de Crăciun. În restul perioadei de prognoză cerul va fi mai mult noros, fiind șanse de precipitații mai ales sub formă de ninsoare.

Tot acoperit de nori va fi cerul de sărbători și în vestul României, unde temperaturile vor fi cuprinse între -2 și 6 grade Celsius. Puteți consulta aici prognoza meteo în alte localități de Crăciun și Revelion.