Cum va fi vremea în aprilie și mai

De: Carmen Ulian / 19.03.2014, 12:45
Cum va fi vremea în aprilie și mai
Administrația Națională de Meteorologie a realizat o estimare sezonieră a temperaturilor și a cantităților de precipitații pe teritoriul României, până în luna mai 2014.

Estimările sezoniere sunt realizate de către Centrul European pentru prognoze pe medie durată (ECMWF) de la Reading, Anglia și au un grad de realizare de aproximativ 60%. 

Pentru că distracție și pentru că informație! Noi te placem, tu ne PLACI?

Este estimată distribuția temperaturilor medii lunare, precum și distribuția cantităților lunare de precipitații, iar fenomenele extreme cu o durată scurtă de manifestare nu pot fi prognozate cu ajutorul acestui produs.

MARTIE 2014

Valorile temperaturii aerului vor fi apropiate de mediile multianuale, exceptând regiunile sud-estice precum și, local, cele sudice și vestice, unde se vor situa peste normalul perioadei.

Cantitățile lunare de precipitații vor fi excedentare în cea mai mare parte a țării, exceptând sud-estul, unde se vor încadra în normele climatologice.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe  vremea.apropo.ro

APRILIE 2014

Valorile termice vor fi apropiate de mediile climatologice în cea mai mare parte a țării, iar în regiunile sudice, local, se vor situa sub aceste medii.

Cantitățile lunare de precipitații vor fi în general excedentare, exceptând arii restrânse din sud și est, unde vor fi apropiate de mediile multianuale.

 MAI 2014

Valorile termice vor fi apropiate de mediile climatologice în vestul și sud-estul țării și se vor situa, în general, sub aceste medii în restul teritoriului.

Cantitățile lunare de precipitații vor fi apropiate de mediile climatologice în cea mai mare parte a țării.

Dacă ai planuri de pescuit află de la noi valorile solunarului pe zile și pe luni. Fir întins!

solunar martie