Cum va fi vremea în orașul tău

De: Dragos Tanase / 13.02.2012, 10:30
Cum va fi vremea în orașul tău
Meteorologii au prelungit avertizarea Cod portocaliu de ninsori abundente până marți la ora 14.00 și au extins-o pentru jumătatea sudică a țării.

Astfel, de luni, ora 12:00 până marți, ora 02:00, Codul portocaliu de ninsori abundente va fi valabil pentru toate județele din jumătatea sudică a țării și pentru Dobrogea.

Vor fi afectate municipiul București și județele Caraș-Severin, Mehedinți, Gorj, Dolj, Vâlcea, Argeș, Olt, Teleorman, Giurgiu, Dâmbovița, Ilfov, Prahova, Vrancea, Buzău, Ialomița, Călărași, Galați, Brăila, Constanța, Tulcea.

Aici va ninge abundent, iar vântul va sufla cu rafale de până la 55 kilometri pe oră, stratul nou de zăpadă depășind 30 – 50 de centimetri.

În intervalul menționat județele Neamț, Iași, Bacău, Vaslui, Harghita, Covasna, Brașov, Sibiu, Alba, Hunedoara și Timiș vor fi sub avertizare Cod galben de ninsori.

Dacă vreți să aflați cum este vremea în zonele unde se află bunicii voștri sau alte rude, intrați pe Vremea.Apropo.ro și aflați mai multe despre detalii despre prognoza meteo pentru următoarele 15 zile din orașele României, dar și din cele mai importante 20 de orașe ale Europei.


NOTA: Dacă prognoza meteo se va modifica considerabil, Administrația Națională de Meteorologie (ANM) va emite atenționările aferente, în timp util!