Cum va fi vremea joi și vineri în țară, dar și în Capitală

Apropo.ro / 11.04.2013, 09:43
Cum va fi vremea joi și vineri în țară, dar și în Capitală
Vremea în România va fi capricioasă în continuare. Valorile termice vor fi pozitive, de până la 20 de grade în Oltenia, iar în majoritatea regiunilor țării nu vor lipsi norii și precipitațiile sub formă de ploaie.

JOI, 11 APRILIE

Valorile termice vor mai crește ușor în cea mai mare parte a țării, astfel că cele maxime se vor încadra între 10 grade în Delta Dunării și 20 de grade în Oltenia și sud-vestul Munteniei, iar cele minime vor fi cuprinse între -1 și 9 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în jumătatea de est a teritoriului, unde, mai ales în cursul zilei, local va ploua, iar după-amiază vor fi și descărcări electrice.

 

Prognoza meteo pentru intervalul aprilie – iunie 2013

În rest, doar izolat pot fi ploi slabe, de scurtă durată, ziua. Vântul va sufla slab și moderat. Dimineața și nopatea, pe arii restrânse în zonele joase va fi ceață.

În București, ziua cerul va avea unele înnorări și vor fi condiții de ploaie de scurtă durată, iar noaptea va fi variabil. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 17…18 grade, iar cea minimă de 4…6 grade.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe vremea.apropo.ro

VINERI, 12 APRILIE

În țară, vremea va continua să se încălzească și va deveni mai caldă decât în mod obișnuit în majoritatea regiunilor. În vestul, centrul și nordul țării cerul se va înnora treptat și îndeosebi seara și noaptea vor fi ploi, mai ales averse, însoțite și de descărcări electrice. În restul teritoriului cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala izolat, spre sfârșitul intervalului. Cantitățile de apă vor putea fi mai însemnate în Banat, Maramureș și Carpații Occidentali.

 

Ce temperaturi vom avea în perioada martie-mai

Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări izolate. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 11 grade în deltă și 23 de grade în Lunca Dunării, iar cele minime se vor situa între 2 și 11 grade. Dimineața, pe arii restrânse în zonele joase, va fi ceață.