Cum va fi VREMEA la sfârșit de săptămână. PROGNOZA METEO pentru weekend

Apropo.ro / 01.01.2016, 14:00
Cum va fi VREMEA la sfârșit de săptămână. PROGNOZA METEO pentru weekend
Vremea va fi deosebit de rece, geroasă dimineața și noaptea. Cerul va fi variabil, mai mult noros ziua în regiunile estice și în zona Carpaților Orientali și Meridionali, iar după-amiaza și noaptea și în sud-vest, și pe arii restrânse va ninge slab, informează Administrația Națională de Meteorologie (ANM).

Sâmbătă, vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în regiunile sud-vestice, pe litoral și în deltă, precum și în zona de munte.

Temperaturile maxime se vor încadra între -8 și 0 grade, iar cele minime între -17 și -7 grade, mai scăzute în depresiuni, până în jurul valorii de -20 de grade, dar și ușor mai ridicate în Banat, spre -4 grade.

LA BUCUREȘTI

Vremea va fi deosebit de rece, geroasă noaptea. Cerul, variabil, se va înnora spre sfârșitul intervalului, când și vântul se va intensifica. Temperatura maximă va fi de -4….-3 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de -11 grade.

LA MUNTE

Vremea se va menține geroasă, în special  dimineața și noaptea. Cerul va fi temporar noros ziua, când pe spații restrânse se vor semnala ninsori slabe, însă nebulozitatea se va accentua treptat seara și noaptea în masivele sud-vestice, unde local va ninge. Vântul va avea temporar intensificări în zona înaltă, iar în partea a doua a intervalului și în Munții Banatului. 

Citeste mai mult aici!