Cum va fi vremea marți, 14 mai 2013

Apropo.ro / 13.05.2013, 16:30
Cum va fi vremea marți, 14 mai 2013
Temperaturile se apropie de cele normale pentru această perioadă a lunii mai. Maximele se vor încadra între 17 și 25 grade Celsius.

Marți, 14 mai 2013, vremea în România va fi caracterizată de un regim termic în general apropiat de cel normal la mijlocul lunii mai, cu maxime ce se vor încadra în marea lor majoritate între 17 și 25 de grade și minime între 6 și 16 grade, ușor mai mici în depresiunile din nordul și centrul țării.

 

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe vremea.apropo.ro

În jumătatea de est a României vor fi înnorări temporare și local se vor semnala averse și descărcări electrice. În restul zonelor cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene vor fi posibile izolat. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte și în regiunile estice.

În Capitală, temperaturile vor scădea ușor și se vor situa în jurul valorilor caracteristice ale lunii mai, cu o maximă de 24 de grade și o minimă de 10…12 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare și condiții pentru averse slabe. Vântul va sufla slab și moderat.