Cum va fi vremea până pe 17 septembrie

Apropo.ro / 04.09.2012, 15:55
Cum va fi vremea până pe 17 septembrie
Administrația Națională de Meteorologie a realizat o estimare a valorilor termice și a precipitațiilor ce se vor produce în intervalul 4-17 septembrie, în fiecare regiune a țării.

În perioada următoare sunt prognozate temperaturile maxime și minime, mediate pentru fiecare regiune a țării și adaptate local cu modele statistice și sunt indicate perioadele cu probabilitatea cea mai ridicată de apariție a precipitațiilor.

BANAT

Vremea se va menține în general caldă pentru acestă perioadă a anului, exceptând intervalul 6…10 septembrie, când temperaturile minime vor coborî sub 14 grade, iar cele maxime nu vor mai depăși, în medie, valoarea de 28 de grade. Începând cu 12 septembrie și până la sfârșitul perioadei de prognoză, maximele vor fi între 28 și 30 de grade.

Va ploua în general slab și în puține zile, cu o probabilitate mai mare în zilua de 6 septembrie și spre sfârșitul perioadei.

la munte

CRIȘANA

Vremea se va răci între 5 și 9 septembrie , media temperaturilor maxime urmând să coboare de la 30 de grade spre 24…26 de grade. Ulterior, regimul termic va deveni apropiat de normalul perioadei.

Valorile termice minime vor fi în scădere până spre 9..10 septembrie, media acestora urmând să fie de 10…12 grade, apoi vor crește spre 14 grade.

Va ploua slab în 6 septembrie, iar după data de 14 septembrie există probabilitatea apariției unor ploi care să fie, izolat, mai importante cantitativ.

Dacă vreți să aflați mai multe despre vremea pe 15 zile, intrați pe Vremea.Apropo.ropentru a afla informații exacte și în timp util, atât din România, cât și din cele mai importante 20 de orașe ale Europei.

Citește mai multe detalii despre cum va fi vremea în perioada următoare și pentru celelalte zone ale țării, pe Mediafax.ro