Cum vom manca in 2015?

De: Manuela Stoicescu / 08.02.2008, 17:07
Cel mai probabil vom lua micul dejun la masa muzicala, ne vom pasa sarea si piperul in recipiente cu roti si ne vom "impusca" fripturile.

Un concurs recent de design ne-a oferit un "sneak preview" al cinelor, pranzurilor si mic-dejunurilor de pretutindeni in sapte ani de-acum incolo. Multumita imaginatiei si simtului practic al catorva designeri, gradul de confort si nivelul estetic va creste exponential, fie ca e vorba despre o masa servita la birou sau un dineu oficial.

Daca friptura va ramane un fel principal si pana in 2015, vom avea intotdeauna la indemana pistolul cu condimente. Dotat cu aer comprimat, "instrumentul" functioneaza ca un spray pentru a asezona delicioasa bucata de carne.

Dupa ingenioasa pregatire a mesei urmeaza, desigur, servirea. Lingura in forma unei frunze este perfecta pentru degustarea unei supe aromate, fiind "echipata" in acelasi timp cu un mesaj care tinde sa ne-aduca aminte de "binecuvantarile naturii" in clipa consumarii hranei.

Ah, si pentru ca nimeni si nimic sa nu va deranjeze de la ospat, iata scobitorile pe roti sau mini-masinutele cu sare si piper, ideale pentru clipele cand partenerul va adreseaza intrebarea "Imi dai si mie sarea, te rog?"

Daca insa ati hotarat sa optati pentru o masa si mai linistita de-atat sau sunteti singurei, va prezentam setul pentru iubitorii de catei care vor sa imparta mancarea cu patrupezii lor. Pachetul contine o bavetica eleganta, un pahar special pentru catelus si o farfurie asemenea. Atentie, dog not included!

Pentru a face din experienta mesei una cu adevarat sinestezica si romantica, iata o masa mai speciala decat oricare alta. Atunci cand diverse obiecte sunt asezate pe ea sau cand atingi anumite zone, masa va scoate sunete care incet, incet, in timpul cinei se transforma intr-o melodie incantatoare.

Sa nu-i uitam nici pe cei care nu beneficiaza de atat de mult timp liber pentru a-si lua masa in tihna. Iata pixurile ale caror capace se transforma in tacamuri pentru pauzele scurte de masa. Conchidem aici exprimandu-ne parerea potrivit careia viitorul arata realmente "apetisant".