Cum vor să scape de pușcărie condamnații în Dosarul Transferurilor

Apropo.ro / 04.03.2014, 16:30
Cum vor să scape de pușcărie condamnații în Dosarul Transferurilor
În lumea fotbalului se zvonește că patru dintre condamnații în Dosarul Transferurilor vor scăpa de pedepse invocând probleme grave de sănătate.

Mihai Stoica – Parkinson

Managerul Stelei a mai acuzat tremurat necontrolat încă din mai 2005, când a lovit, fără să vrea, fălcile unui suporter al Stelei. Aceleași simptome le-a acuzat și anul trecut, când era la volan. În timp ce poliția rutieră îi făcea semne să oprească, picioarele lui MM au încurcat frîna cu accelerația, iar mâinile s-au învârtit necontrolat pe volan, până când acesta a intrat în curte. Din ultimele informații, după aflarea verdictului, Mihai Stoica a început iar să tremure. Ar putea cere suspendarea pedepsei și pe motiv că unii colegi de celulă se poartă frumos cu el.

Cristi Borcea – Intoxicație cu mercur

În 2011, lumea fotbalului intra în fibrilație aflând că onoratul Cristi Borcea este otrăvit cu mercur. După ce cazul a făcut vâlvă, în acest moment nu sunt informații că „boala” ar fi recidivat. Există surse care spun că la aflarea veștii Cristi Borcea s-ar fi schimbat la față, ceea ce medicii români consideră un simptom clar. Ar putea cere suspendarea pedepsei și pe motiv că nu i se permite ca în orele de recreere să se pregătească pentru Liga Campionilor.

Ioan Becali – Mafiotită cronică

Primele simptome s-au manifestat încă din comunism, acesta simțind un pic de șmecherie pulsatilă în fața cinematografelor unde vindea bilete și schimba valută. După Revoluție, simptomele au continuat, puseurile nervoase ale acestuia față de conducători de cluburi sau ziariști (Vă fac de la brâu în jos) fiind, se pare, efecte ale aceleiași afecțiuni. Nu demult, chiar acesta recunoștea că este mafiot, iar informațiile recente arată că nu s-a schimbat nimic. Ar putea cere suspendarea pedepsei și pe motiv că nu e nimeni la fel de bun la table ca și el.

Gică Popescu – Calviție

Recunoscut în tinerețe pentru pletele neglijente, fostul căpitan al Barcelonei a trecut prin momente deosebite în momentul în care a realizat că își pierde podoaba capilară. Gura târgului susține că acesta a avut parte de ceva implanturi de păr, însă „boala” s-a reactivat după verdict, acesta smulgându-și efectiv părul din cap. Ar putea cere suspendarea pedepsei și pe motiv că el ar fi Nașu’ doi.

Acest articol este un pamflet și va fi tratat ca atare