Cum vrea să facă Tom Cruise 50 de milioane peste noapte

De: Gabriela Voicu / 25.10.2012, 11:20
Cum vrea să facă Tom Cruise 50 de milioane peste noapte
Tom Cruise a intentat proces revistei Life & Style, care a scris într-un articol că starul și-ar fi abandonat fiica.

Avocatul lui Tom Cruise a declarat că actorul dă în judecată publisherul revistei Life & Style, pentru 50 de milioane de dolari, pentru că a aprobat publicarea unui material potrivit căruia actorul și-ar fi abandonat fiica.

Tom Cruise și Katie Holmes, care au împreună o fiică în vârstă de 6 ani pe nume Suri, au divorțat în acest an, iar actrița a obținut custodia micuței cu care locuiește acum în New York.

Bert Fields, avocatul lui Tom Cruise, a mai spus că starul a intentat procesul ieri, în Los Angeles, și cere daune pentru informațiile false publicate în revistă.

Tom, Katie și Suri

„Tom este un tată atent care își iubește foarte mult fiica. El este o parte importantă din viața ei și așa va fi mereu. Să spună cineva că a abandonat-o este o minciună grosolană, cu atât mai mult cu cât este scrisă lângă o fotografie cu Suri plângând”, a notat avocatul vedetei într-o declarație.

„Tom nu are obiceiul de a-și rezolva problemele în instanță, dar când cineva minte vizavi de familia lui, încercând să facă bani din asta, cu siguranță că va lua măsuri drastice. Publisherul revistei Life & Style are sediul în Hamburg și ia bani de la americani vânzând minciuni. Daunele în valoare de 50 de milioane de dolari cerute de Tom l-ar putea potoli, iar el va dona apoi această sumă, așa cum a făcut și cu alte ocazii”, a mai explicat Fields.