Cumpara fara TVA in UE

Apropo.ro / 16.11.2001, 05:43
Cumpara fara TVA in UE
Recupereaza-ti banii cheltuiti in UE (Schengen). Fa cumparaturi in orice tara din spatiul UE si primesti banii retinuti ca TVA, in Romania. GLOBAL REFUND, organizatia ce iti returneaza banii are sedii in orasele Bucuresti, Constanta, Brasov, Timisoara, Arad, Sebes, Fagaras, Iasi, Cluj


Recupereaza-ti banii cheltuiti in UE (Schengen). Fa cumparaturi in orice tara din spatiul UE si primesti banii retinuti ca TVA, in Romania.

GLOBAL REFUND, organizatia ce iti returneaza banii are sedii in orasele Bucuresti, Constanta, Brasov, Timisoara, Arad, Sebes, Fagaras, Iasi, Cluj Napoca si Sibiu. Unde vezi scris „TAX free Shopping” sau „Global Refund” poti face cumparaturi si vei primi contravaloarea TVA-ului. Solicita in magazin un cec Global Refund.

La parasirea UE, in vama, trebuie sa declari obiectele cumparate impreuna cu cecurile mai sus amintite pentru a fi validate de catre autoritatile vamale.

Dupa ce s-a facut controlul de frontiera, vino cu cecurile Global Refund la cel mai apropiat birou „CASH REFUND” si iti primesti banii pe loc. Toate operatiunile TAX free shopping sunt gratuite si nu se percepe comision. In Romania, in cadrul firmei de turism, Eurolines Touring, poti gasi birouri Cash Refund. Pentru alte detalii poti suna la 01/ 230.36.61 sau intra pe site-ul www.globalrefund.com.

Mirel Mircea