Cumpara-ti ceva! Orice!

De: Manuela Stoicescu / 16.05.2008, 13:24
Cumpara-ti ceva! Orice!
Pentru 10 dolari per item, cei de la SomethingStore iti garanteaza un produs pe care habar n-aveai ca l-ai comandat...

Desi nu s-a demonstrat inca „scientifically” ca orice posesor de card este un impatimit al cumparaturilor „de pe net”, cercetatorii au descoperit ca femeile isi gasesc o reala alinare in a da iama prin magazine sau pe site-urile de e-commerce; iar un alt lucru pe care noi il stim foarte bine este ca odata ce-ai platit cu cardul de credit, nimic nu mai e la fel de placut.

Oricand avem nevoie de ceva, fie ca e vorba despre un sutien care se leaga in 100 de feluri sau de costum pentru un bal mascat, netul e la indemana. E cel mai bun prieten al nostru si in cazurile in care nu avem nevoie de absolut nimic, sau mai ales in astfel de cazuri. Pentru cei pe care astfel de cumparaturi ii binedispun garantat dar si pentru cei carora o surpriza le lumineaza ziua, exista SomethingStore.com

Pentru 10 dolari per item, cei de la SomethingStore iti garanteaza un produs pe care habar n-aveai ca l-ai comandat. Poate fi ceva pe care ti-l doresti de foarte mult timp sau ceva pe care n-aveai idee ca ti-l doresti. Poate fi un gadget, un ceas desteptator, un colier, o cutie cu bomboane, un joc, un set de cutite sau o pereche de pantaloni.

Farmecul sta in nerabdarea cu care vei ridica la posta un colet in care nu stii ce se afla si in surpriza placuta garantata. Te vei simti aproape ca si cum ai fi primit un cadou. Ce zici, incerci?