Cumpără vedetele de la supermarket?

Apropo.ro / 21.10.2021, 12:39
Cumpără vedetele de la supermarket?

Atunci când te gândești la Rihanna, cu siguranță nu ți-o imaginezi făcând cumpărăturile zilnice la magazin, la fel ca toți ceilalți. Mai ales când ai aflat deja că are o avere estimată de 1,7 miliarde dolari. Și totuși…

Recent, Rihanna a fost surprinsă în New York cumpărând provizii pentru acasă. Este adevărat că nu a cumpărat prea multe, însă cu siguranță nu a încercat să se ascundă, așa că a atras privirile celor din jur. Avea o ținută pe măsura statutului ei, o combinație de divă de statură mondială și newyorkeză obișnuită: chiar dacă purta blugi albiți cu acid, totuși, purta perle la urechi, în timp ce geaca ei scurtă a fost asortată cu o șapcă de baseball de la New York Yankees. Poți să vezi fotografiile aici.

Rihanna este în aceste imagini mult peste o altă vedetă feminină din lumea muzicii – este vorba despre Lady Gaga. Aceasta a fost surprinsă în urmă cu nu prea mult timp etalându-și cu mândrie celulita. Unii ar putea spune că Stefani Joanne Angelina Germanotta, numele adevărat al legendarei soliste, nu are de ce să-și ascundă celulita. Iar Lady Gaga cu siguranță pare a fi de acord. Așadar, răspunsul la întrebarea din titlu este „Da”, vedetele merg la cumpărături, chiar și atunci când ne referim la unele dintre cele mai mari și mai bogate vedete din lume.

Vedete din România la cumpărături

Având în vedere toate acestea, nu trebuie să ne mire că și majoritatea celebrităților din România pot fi surprinse de paparazzi de serviciu cumpărând hârtie igienică sau șampon umăr la umăr cu oamenii obișnuiți. De la Andra la Esca, la Botezatu sau Adela Popescu, nu trece luna fără măcar o știre despre o vedetă de la noi în vizită la supermarket.

Probabil că una dintre cele mai amuzante întâmplări din știrile recente legată de shoppingul celebrităților în supermarket am auzit-o de la Gina Pistol. „Aveam coșul cam pe jumătate plin și m-am oprit să casc ochii pe la lumânări. Când m-am întors să iau coșul, ia-l de une nu-i! Nu mai era. M-am uitat împrejur, am stat, m-am gândit pe unde aș fi putut să-l las… nimic! Cred că dacă îl prindeam pe cel care mi-a luat coșul, cred că îl băteam cu coșul în cap! Mi se umflase o venă la gât de nervi.”

De ce își fac vedetele singure cumpărăturile zilnice

Am întrebat-o pe Kristína Cvečková, Brand Manager al siteului specializat în cataloage online Catalomat.ro, care sunt motivele pentru care o vedetă și-ar face personal cumpărăturile de la supermarket. Aceasta ne-a spus că există mai multe tipuri de vedete, nu toate fiind neapărat foarte avute financiar precum Rihanna. Așa că, în destul de multe cazuri, mersul la supermarket este pur și simplu o necesitate.

Un alt motiv este că o mare parte din vedetele din lumea show-biz-ului doresc să ducă o viață cât mai obișnuită. Mersul la cumpărături este o parte însemnată din viața unui om de rând. Chiar Lady Gaga, despre care am vorbit la începutul articolului, este un mare fan al reducerilor de la supermarket. „De ce se uită lumea la mine de parcă aș fi nebună atunci când folosesc la magazine cupoane (de reduceri)?”, spunea aceasta într-un tweet. Nu există statistici oficiale privind numărul vedetelor verifică online ultimele promoții înainte de a merge la cumpărături, însă, cu siguranță, și vedetele sunt oameni, ca toți ceilalți. Iar majoritatea dintre noi adoră reducerile!