Cunoști femeia după voce, după port, după geanta pe care o poartă

Apropo.ro / 10.09.2021, 13:59
Cunoști femeia după voce, după port, după geanta pe care o poartă

Se spune că în trecutul unei femei sau în geanta acesteia să nu te uiți niciodată. Pentru că, pe scurt, sunt aspecte mult prea personale la mijloc. Este un cod secret și o lege nescrisă a oricărui gentleman. Totuși, după geanta unei femei întoarcem capul numaidecât, mai ales când aceasta pare că iese în evidență cu acel ceva, je ne sais quoi.

Gențile au depășit de ceva vreme simplul statut de accesoriu. Sunt uneori chiar vedetă într-o combinație vestimentară. Până și gențile simple au devenit un compliment pentru o femeie. Știți gențile shopper. Nu sunt compartimentate. Sunt în general simple, parcă ieșite din comun cu simplitatea lor și se vor purtate pe umăr. Asta nu înseamnă că astfel de genti sunt trecute ușor cu vederea. Au devenit la rândul lor versatile și acum le regăsim în magazine în design fel de fel.

Cert este că orice femeie apreciază frumosul în materie de genți. În ele poartă mai multe decât am crede. Iată și ce subtilități indică pentru toți ceilalți.

 Arată-mi ce geantă porți și voi ști cu cine am de-a face!

Pe principiul ești ceea ce porți, alegerea pe care o doamnă sau o domnișoară o face în materie de geantă spune mai multe decât ar face-o cuvintele. Acestea sunt subtilitățile pe care nu oricine le depistează, însă care în mod cert te pot ajuta să citești o persoană.

Geanta shopper, că tot a fost invocată, este adesea alegerea celor mereu grăbite. Sunt femeile cărora viața le-a oferit o imensă energie. Sunt active de dimineață până seara, sunt cool chiar și când poartă teniși, sunt mame grăbite sau pur și simplu femei care nu se supun neapărat rigorilor clasice din modă.

Despre cele care poartă geanta de mână se spune adesea că sunt femei pretențioase. Sunt elegante și își analizează mai fiecare mișcare pe care o fac. Atât timp cât își mențin mâna ocupată cu o geantă este clar că prețuiesc acest accesoriu și îl pun pe un piedestal.

Femeile care preferă gențile crossbody, cele de tip poștaș sunt cameleonice. Adică se adaptează destul de ușor în orice context, sunt precum gențile de acest gen, adică versatile. Gențile de acest gen sunt la granița între casual și elegant, sunt un stil de fuziune interesant și potrivit în orice moment al zilei. Ori purtătoarele acestor genți par să fie cele la care poți apela oricând, care nu te-ar refuza cu nimic, care găsesc oricând idei și soluții.

Despre gențile office este evident că vorbește de la sine stilul sobru ce le caracterizează. Acestea sunt o alegere pentru femeile puternice, cele care afișează un look impecabil la birou sau în orice context business în care s-ar afla. Inspiră încredere în ele și geanta pe care o poartă este negreșit o definiție a eleganței și feminității care parcă te și intimidează puțin.

Calitatea genții vorbește și ea de la sine

Dincolo de tipologia genții purtate de o femeie și de culoarea acesteia, de cum se integrează ea într-o ținută este la fel de relevantă și calitatea. Sunt detalii care pot trăda că a ales ceva ce numai aparent da bine. Cusăturile în contrast cromatic sau accesorii nepotrivite, detalii aurii stridente sunt câteva dintre acele detalii de observat.

Gențile din piele, deși sunt ceva mai scumpe, sunt plăcerea vinovată a unei femei atentă cu ce poartă. Căci dacă se respectă, va prefera mai puține genți etalate, însă toate acestea să fie de calitate. Gențile din piele nu au eșuat niciodată în a face o bună impresie.

Nu degeaba femeile adoră gențile. Acestea au un dublu rol, sunt practice, necesare de zi cu zi și iată că pot contribui și estetic la look-ul purtătoarei. Pot fi de asemenea acel punct pe i, elementul ce definește și mai bine stilul pe care îl abordează o femeie. Gențile alese spun multe despre ele, despre cine sunt și ce preferă.

Cu siguranță ați ținut minte la un moment dat o femeie pentru că purta o geantă într-o nuanță aprinsă. A trecut neobservată pentru că sfida orice regulă de combinații cromatice. Poate că nu v-ați gândit vreodată că tocmai acesta este efectul unui accesoriu. Cu siguranță veți ține minte oricând o femeie ce poartă o altfel de geantă, nu una simplă și nu o ascunde în brațele pline de lucruri, ci mai degrabă o etalează cu grație.