Cupa firmelor la biliard

Apropo.ro / 26.06.2014, 12:00
Cupa firmelor la biliard
"CUPA FIRMELOR LA BILIARD" isi propune atragerea reprezentantilor companiilor din Bucuresti intr-o competitie sportiva amicala cu scopul de a socializa si de a petrece timpul liber intr-un mod placut si relaxant, in fiecare luni, timp de 11 saptamani!

1. Informatii generale despre eveniment

„CUPA FIRMELOR LA BILIARD” isi propune atragerea reprezentantilor companiilor din Bucuresti intr-o competitie sportiva amicala cu scopul de a socializa si de a petrece timpul liber intr-un mod placut si relaxant. Sunt acceptati la competitie antreprenori, parteneri de afaceri, angajati, persoane cu profesii liberale, cu alte cuvinte oricine reprezinta o companie de stat sau privata. Nu sunt acceptati la competitie jucatorii profesionisti de biliard. Organizatorul are dreptul de a selecta participantii.

2. Modul de organizare si desfasurare

„CUPA FIRMELOR LA BILIARD” se desfasoara sub forma unui concurs de biliard la categoria bila 8, regulament competitional. Evenimentul este structurat pe 11 editii (10 etape + finala). Editiile sunt saptamanale, respectiv 1 editie pe saptamana, in fiecare zi de luni incepand cu ora  18:30. Dupa disputarea celor 10 etape se va sustine FINALA unde vor participa cei mai buni 24 jucatori conform clasamentului final.

3. Sistemul de joc

Grupe + piramida simpla eliminatorie. Se va juca pana la 4 (respectiv 4/7) sau pana la 5 (respectiv 5/9) in cadul grupelor cat si in cadrul piramidei simple eliminatorii. Alcatuirea grupelor se face prin tragere la sorti. Daca in cadrul unei grupe se vor extrage 2 participanti din aceiasi companie, organizatorul poate realiza o noua extragere. Din cadrul fiecarei grupe se vor califica primii 2 concurenti conform numarului de victorii acumulate. Daca exista egalitate intre 2 concurenti criteriul de departajare va fi considerat victoria din meciul direct. Daca exista egalitate intre 3 sau 4 concurenti criteriul de departajare va fi considerat numarul total de frame-uri castigate in cadrul grupei, dupa care victoria din meciul direct.

4. Regulament

Regulametul de concurs este regulamentul competitional oficial de Bila 8.

5. Clasamentul general CUPA FIRMELOR LA BILIARD

Clasamentul general va cuprinde suma punctelor acumulate in fiecare etapa astfel:
1 PUNCT – PARTICIPARE LA CONCURS
2 PUNCTE – CLASARE IN PRIMII 16
3 PUNCTE – CLASARE IN PRIMII 8
4 PUNCTE – CLASARE LOCUL 4
5 PUNCTE – CLASARE LOCUL 3
6 PUNCTE – CLASARE LOCUL 2
7 PUNCTE – CLASARE LOCUL 1

 

6. Taxa de participare si inscrierea participantilor

Inscrierea participantilor se face pana la data si ora concursului, respectiv in fiecare zi de luni ora 18:30. Participantii se pot inscrie pentru intreg sezonul competitional sau doar pentru anumite etape. Participantii beneficiaza de antrenament gratuit in intervalul 18:00 – 18:30.

Taxa de participare la CUPA FIRMELOR LA BILIARD este de 50 lei / persoana / etapa.
Participarea in cadrul FINALEI este GRATUITA.

OFERTE SI REDUCERI *

Taxa de participare / intregul sezon competitional (10 etape): 450 lei / persoana (reducere 10%)

Taxa de participare / intregul sezon competitional (10 etape): 400 lei / persoana (reducere 20%) pentru minim 10 reprezetanti ai aceleasi firme

Taxa de participare / intregul sezon competitional (10 etape): 350 lei / persoana (reducere 30%) pentru minim 20 reprezetanti ai aceleasi firme

*ATENTIE: Pentru a beneficia de reducere, taxa de participare pentru intreg sezonul competitional trebuie achitata pana finalul  etapei a 4-a din cadrul sezonului competitional.

7. WELCOME GIFT

Toti participantii la concurs vor primi la inscriere un WELCOME GIFT alcatuit din produse / servicii / reduceri oferite de organizator si partenerii evenimentului. De asemenea pachetul WELCOME GIFT ofera si 30 minute antrenament gratuit inainte de inceperea fiecarei etapei.

8. Premiile evenimentului

In cadrul fiecarei etape se vor premia primele 8 locuri cu diploma si diverse produse si/sau servicii din partea sponsorilor precum si Cupa aferenta locul 1, Medalii pentru locurile 2, 3 si 4.

In cadul FINALEI se va premia castigatorul cu 1 WEEK-END DE LUX oferit de LEVEL TOUR, iar acesta va intra in posesia CUPEI FIRMELOR LA BILIARD!

INFOLINE CUPA FIRMELOR LA BILIARD: 0722.579.023

Official Page: www.Facebook.com/CupaFirmelorLaBiliard