Cupa României: Rapid, prima finalistă

De: Dragos Tanase / 12.04.2012, 09:59
Cupa României: Rapid, prima finalistă
Echipa Rapid București s-a calificat în finala Cupei României - Timișoreana, după ce a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 3-2 (1-1), formația FC Vaslui, în manșa secundă a semifinalelor competiției.

Golurile gazdelor au fost marcate de N. Grigore ‘1, Alexa ’64 și Roman ’89, în timp ce pentru oaspeți a înscris Wesley, în minutele 6 și 47. În tur, Rapid s-a impus, în deplasare, cu scorul de 1-0.

Rapid București: Coman – Rui Duarte, M. Antonio, Oros, Bozovici – N. Grigore (Roman ’71), Alexa, Grigorie – Deac, Herea (Pavlovici ’83), Surdu (Sburlea ’56). Antrenor: Răzvan Lucescu.

FC Vaslui: Borjan – Papp, M. Constantin, Anderson, Paito – Adailton, N’Doye, Stanciu (R. Costin ’46), Sânmărtean (Gheorghiu ’83) – Wesley, Yero Bello (Temwanjera ’69). Antrenor: Augusto Inacio.

Răzvan Lucescu se gândește deja la finală

Răzvan Lucescu se gândește deja la finală! Cu Dinamo sau Gaz Metan?

La partida din Giulești au asistat aproximativ 2.500 de spectatori, numai femei și copii. Comisia de Disciplină a LPF a decis ca FC Rapid să joace un meci fără spectatori, în urma incidentelor de la derbiul cu Dinamo, când fanii giuleșteni au aruncat torțe pe terenul de joc. Totodată, LPF a sancționat clubul rapidist cu o penalitate de 2.000 de lei.

Returul celei de-a doua semifinale, cea dintre Gaz Metan Mediaș și Dinamo București, se dispută astăzi, de la ora 21:30, la Mediaș. Meciul va fi transmis în direct de Pro TV. În tur, Dinamo s-a impus, pe tern propriu, cu scorul de 1-0.

Finala Cupei României Timișoreana se va juca pe 23 mai 2012, pe Arena Națională.

Anul trecut, formația Steaua București a câștigat Cupa României Timișoreana, după ce a învins în finala competiției formația Dinamo București, cu scorul de 2-1.