Cupidon l-a săgetat irevocabil pe Morris! Artistul a fost cerut în căsătorie de iubita sa!

Apropo.ro / 26.02.2013, 10:00
Cupidon l-a săgetat irevocabil pe Morris! Artistul a fost cerut în căsătorie de iubita sa!
După ce a declarat că e îndrăgostit nebuneşte de o focoasă brunetă şi că trăieşte o frumoasă poveste de dragoste, Morris, autorul hit-urilor “Desire” şi “Havana Lover”, aflat acum în promovare cu single-ul “Bring me love”, îşi va face în această săptămână, mai precis pe 4 martie, tatuaj cu chipul iubitei.

Drept răsplată, pentru dragostea ce i-o poartă, chiar în ziua de Dragobete, pe 24 februarie, iubita cântăreţului l-a cerut în căsătorie şi a cumpărat pentru această ocazie specială şi două inele simbolice. Morris este în culmea fericirii şi spune că anul 2013 a debutat cum nu se putea mai bine pentru el!
„Am primit inelul! Deci am cam fost cerut de soţ, într-un cuvânt! E drept, s-a întâmplat puţin invers, dar aşa a fost să fie… Anul 2013 se pare că va fi cel mai frumos pentru mine şi voi ţine minte mult timp de acum încolo ziua de Dragobete, sărbătoarea iubirii la romani!”, spune Morris.

Morris

Şi unde ar fi cel mai frumos loc unde îndrăgostiţii şi-ar putea petrece cea mai frumoasă şi specială zi? Bineînţeles – Roma – oraşul iubirii eterne, oraşul în care dragostea pluteşte în aer şi în care parfumul fericirii te învăluie şi-ţi alintă inima. „Acolo ne vom da întâlnire cu ”vestitul Cupidon” şi ne vom petrece cele mai frumoase clipe de iubire…Port pe deget deja simbolul iubirii eterne, al credinţei şi dragostei – inelul dăruit din tot sufletul de fiinţa de lângă mine! Ce frumoasă poate fi dragostea! Ce mi-aş fi putut dori mai mult? Roma – oraşul iubirii şi eu alături de iubirea vieţii mele, colindând străzile dragostei…”, spune Morris, vorbind parcă în versuri, căci Cupidon l-a săgetat irevocabil!
Lui Morris îi merge bine şi pe plan profesional. Piesa „Bring me love” este pe locul 3 la Radio TDI Serbia, artistul pregătind acum noi hit-uri pentru vara lui 2013. Curând, cântăreţul îşi va delecta fanii cu un super hit.