Cuplu bombă! Lili Sandu se iubeşte cu un sportiv, fostul iubit al unei supervedete TV!

Apropo.ro / 03.10.2014, 09:00
Cuplu bombă! Lili Sandu se iubeşte cu un sportiv, fostul iubit al unei supervedete TV!
Se pare că Lili Sandu are o relaţie cu tenismanul Horia Tecău, fostul iubit al Andreei Raicu.

„De mult încearcă Horia să o cucerească, însă, abia acum a reuşit să îşi facă loc în viaţa lui. Sunt foarte îndrăgostiţi. Ca doi adolescenţi. Când nu sunt împreună, îşi trimit mesaje tot timpul. Se alintă cu «inima mea», «viaţa mea»…”, a dezvăluit o prietenă a sexoasei brunete pentru spynews.ro.

De puţin timp, Lili Sandu şi-a văzut visul cu ochii. Fosta cântăreaţă va prezenta alături de Victor Slav show-ul „Dansez printre stele”, de la Antena 1. Cei doi au mărturisit că sunt foarte entuziasmaţi de faptul că fac parte din această producţie.

„Pe lângă faptul că este o foarte mare provocare, acest show este şi unul dintre cele mai bune la ora actuală, iar asta a contat foarte mult pentru mine pentru că mi-am triat mereu ofertele pe care le-am primit de-a lungul timpului. Cred că cel mai important atu, din punctul meu de vedere, este echipa din spatele acestui show şi mă consider absolut privilegiată să am şansa de a începe practic o carieră în televiziune îndrumată de unul dintre cei mai buni producători de televiziune din România, Mona Segall”, a declarat Lili Sandu.