Cuplu șocant: O mamă se va căsători cu fiul ei

Apropo.ro / 29.10.2013, 11:30
Cuplu șocant: O mamă se va căsători cu fiul ei
În vârstă de 40 de ani, o femeie din Zimbabwe va deveni mireasa fiului ei. Cei doi sunt îndrăgostiți lulea unul de celălalt.

Femeia din Zimbabwe, văduvă de 11 ani, și fiul ei spun lumii că se iubesc foarte mult și nu ar renunța unul la celălalt sub nici o formă. Ei nu se mai privesc ca mamă și fiu, ci ca viitori miri.

Vremea apropo îți oferă mai multe informații despre vremea din orașul tău

Mai mult, femeia, Betty, a rămas și însărcinată cu fiul ei, acum în vârstă de 23 de ani. Cei doi au locuit împreună și s-au apropiat mult după decesul tatălui lui Farai. Peste aproximativ trei luni de zile, cei doi vor deveni părinți.

Betty a preferat să-și ia fiul de soț, pentru a nu fi forțată să devenă soția celorlalți frați ai soțului defunct. Relația intimă dintre ea și Farai a început în urmă cu trei ani.

Ea spune că a cheltuit mulți bani cu fiul și viitorul ei soț pentru a-l ține la studii, iar acum nu ar fi permis altei femei să se bucure de realizările și copilul ei.

M-am zbătut singură să-mi țin copilul în școală, și nimeni nu m-a ajutat. Acum lumea mă acuză și-mi spune că fac lucruri greșite. Vreau să mă bucur de ce am eu mai drag, nu să profite o alta de banii pe care copilul meu îi câștigă„, a spus Betty.

La rândul său, Farai a declarat că se simte pregătit să se însoare cu mama sa, cea care îi va aduce pe lume un copil.

Vecinii și apropiații celor doi, precum și autoritățile, nu privesc gestul lor ca pe un lucru normal, iar mulți ar dori ca ei să plece din oraș, să se mute altundeva sau să se despartă. Ei au ales să se mute mai departe.