Cuplu surpriză la ”Nuntă cu scântei”. Cătălin şi Denisa de la ”Mireasă pentru fiul meu” vor să-şi unească destinele

De: Cristiana Trifu / 11.09.2017, 12:32
Cuplu surpriză la ”Nuntă cu scântei”. Cătălin şi Denisa de la ”Mireasă pentru fiul meu” vor să-şi unească destinele
Florentina şi Sorin, cuplul de săptămâna trecută, au avut parte de ceremonia la care au visat, sâmbătă, în cadrul show-ului ”Nuntă cu scântei”. După ce au trecut prin provocări incredibile, cei doi au reuşit să ajungă în faţa altarului, însoţiţi de cei doi copilaşi pe care îi au împreună.

Florentina şi Sorin au fost nevoiţi să organizeze nunta într-un ritm alert, ei având la dispoziţie o singură zi. Se pare însă că, în ciuda greutăţilor, au reuşit să facă faţă cu brio şi să se bucure, la final, de o nuntă aşa cum au visat.

Cuplul surpriză al acestei săptămâni este format din doi foşti concurenţi de la ”Mireasă pentru fiul meu”. Cătălin a participat la două sezoane ale îndrăgitului show din dorinţa de a-şi găsi perechea. Denisa, cea cu care vrea să-şi unească destinul la ”Nuntă cu scântei”, nu a fost nici pe departe una dintre admiratoarele lui, ba dimpotrivă, cei doi au avut de-a lungul timpului mai multe dispute.

Acum, Cătălin îşi doreşte să o ducă în faţa altarului pe Denisa, aşa că a decis să participe împreună cu ea la show-ul ”Nuntă cu scântei”. Lucrurile nu-s deloc simple pentru ei, mai ales că părinţii lor nu ştiu că ei sunt împreună.

Mai mult, cei doi au la dispoziţie o singură zi pentru organizarea nunţii şi au parte de numeroase provocări. Dacă vor avea tăria să treacă peste toate obstacolele şi vor reuşi să organizeze o nuntă în numai o singură zi, telespectatorii vor putea vedea, luni şi marţi, de la ora 14.00, numai la Antena 1, la ”Nuntă cu scântei”.