Cuplul Brangelina: „Nu au venit copiii inca”

Apropo.ro / 02.06.2008, 11:14
Cuplul Brangelina:
In ciuda tuturor zvonurilor precum ca Angelina Jolie ar fi dat nastere gemenilor, nimic nu este adevarat, fiind doar speculatii ale presei.

In ciuda tuturor zvonurilor precum ca Angelina Jolie ar fi dat nastere gemenilor, nimic nu este adevarat, fiind doar speculatii ale presei.

In urma unui interviu acordat de actrita unui cotidian, aceasta recunoaste ca sta in Franta cu familia pentru ca este un loc aparte si pentru ca se simt ca acasa, si nicidecum ca ea s-ar fi aflat la spital pentru a da nastere copiilor. Zvonurile au aparut saptamana trecuta, pe un blog american, cand se sustinea sus si tare ca Jolie chiar era pe ultima suta de metri cu sarcina. Acestui blog i s-a alaturat si cativa medici care confirmau prezenta Angelinei in spital.

Angelina Jolie a infirmat zvonurile si spune presei ca le va face cunoscut momentul cu pricina. Mai mult, ea declara ca se simte bine in prezent, chiar sexy si pozeaza pentru coperta celebrei publicatii Vanity Fair. Angelina spune ca sarcina o face sa se simta mai femeie si este o minune ce se intampla cu o femeie cand este gravida, cum simte copilul in ea.

Familia Brangelina este numeroasa, cuplu avand deja un copil natural, Siloh, si trei copii adoptati, Maddox, Pax si Zahara. O adevarata echipa hollywoodiana.

La cati copii credeti ca se vor opri cei doi?