Cuplul Ellen DeGeneres si Portia de Rossi se muta in vila lui Brad Pitt (Poze)

Apropo.ro / 25.11.2011, 13:39
Faimoasa Ellen DeGeneres (53 de ani) a pus ochii pe vila din Malibu a cuplului "Brangelina" si ar vrea sa se mute acolo alaturi de sotia ei, actrita Portia de Rossi.

Prezentatoarea TV Ellen DeGeneres si partenera sa de viata, actrita Portia de Rossi, vor sa cumpere casa din Malibu a actorului Brad Pitt, dupa ce s-au „indragostit” de proprietatea in valoare de 14 milioane de dolari.

Cele doua au scos la vanzare vila lor din Beverly Hills, care valoreaza 49 de milioane de dolari, deoarece vor o casa mai mica.

Proprietatea lui Brad Pitt este formata din doua constructii
, piscina, teren de tenis si gradina imensa. Casa principala are patru dormitoare, patru bai, o bucatarie foarte mare si trei semineuri.

Vezi mai multe poze

Locuinta din Malibu a lui Brad Pitt

Brad Pitt mai detine proprietati in Los Angeles, New Orleans, Italia si Franta. In prezent, el locuieste intr-un castel din Franta, alaturi de Angelina Jolie si de cei sase copii ai lor.

Ellen si Portia s-au casatorit in urma cu 3 ani, in cadrul unei cremonii organizate in locuinta lor din Los Angeles. Ellen si Portia formeaza un cuplu din decembrie 2004 si nu s-au ferit sa-si ascunda orientarea sexuala.