Cuplul Pitt-Jolie a mai scapat de un paparazzo

De: Dragos Tanase / 01.02.2008, 10:45
Cuplul Pitt-Jolie a mai scapat de un paparazzo
Un paparazzo surprins pe proprietatea de la Hollywood a cuplului de actori Angelina Jolie - Brad Pitt a fost arestat de politia din Los Angeles.

Un paparazzo care a fost surprins pe proprietatea de la Hollywood a cuplului de actori Angelina Jolie – Brad Pitt a fost arestat, miercuri, de politia din Los Angeles, potrivit autoritatilor.

Fotograful Eric Mitchell, in varsta de 25 de ani, a fost arestat dupa ce a fost surprins si imobilizat de un membru al personalului domestic al cuplului Brangelina, informatie confirmata de un purtator de cuvant al politiei din Los Angeles, informeaza eonline.com.

Citeste mai multe pe Mediafax.ro

Ce a vrut sa fotografieze Eric Mitchell… burta sau buzele Angelinei?

Angelina Jolie este din nou insarcinata, de data aceasta pregatindu-se sa aduca pe lume gemeni, sustine revista americana Star, intr-un material publicat in editia sa online.

Doamna Pitt a aflat ca este insarcinata cu gemeni pe parcursul ultimei saptamani, potrivit declaratiilor facute de un apropiat al vedetei, citat de revista Star.

In alta oridine de idei, majoritatea persoanelor care apeleaza la chirurgia estetica considera ca actrita americana Angelina Jolie are cele mai frumoase buze din lume, potrivit rezultatelor unui sondaj realizat in Statele Unite.