Cuplul Stan şi Bran, refăcut pe micul ecran

De: Nicoleta Nicolae / 24.01.2016, 07:00
Cuplul Stan şi Bran, refăcut pe micul ecran
Doi actori au acceptat dificila misiune de a-i interpreta pe Stan şi Bran în filmul tribut produs de BBC Films.


Actorii Steve Coogan şi John C. Riley vor încerca să intre în rolurile celebrilor comedianţi. Noul film va urmări aventurile celor doi şi  relaţia destul de complicată dintre ei din perioada turneului din 1953. În acei ani, popularitatea lui Stan şi Bran scăzuse simţitor. Foarte puţini oameni mai erau interesaţi de umorul celor doi la debutul turneului, dar norocul li s-a schimbat pe parcurs, când au reuşit să reitereze succesul de altădată.

Actorii vor realiza pe parcursul turneului că se află la finalul carierei, mai ales din cauza probelmelor de sănătate ale lui Oliver Hardy, care îi îngreunau performanţele.

Proiectul se află în planurile celor de la BBC încă din 2014, iar scopul acestuia este de a prezenta relaţia specială dintre cei doi actori, care au făcut istorie:

Scenariul viitorului film de televiziune a fost scris de Jeff Pope, scenaristul ”Philomena”. Acesta a declarat că renumiţii comedianţi sunt eroii săi şi că cercetările pentru proiectul BBC au scos la iveală detalii despre cei doi pe care nu le-ar fi bănuit.