Cupluri celebre… pentru diferentele de varsta intre parteneri

Apropo.ro / 22.01.2009, 15:00
Romania nu duce lipsa de cupluri in care diferenta de varsta intre parteneri depaseste si 40 de ani.

Cuplurile in care varstele partenerilor sunt foarte diferite, inca sunt privite cu scepticism.

Daca barbatul este in varsta, iar femeia foarte tanara, impresia generala este ca ea cauta sa traiasca pe picior mare cu banii lui, iar daca situatia sta invers, atunci relatia nu este considerata stabila, ci mai mult un capriciu, bazat pe atractie sexuala.

Indiferent de caz, cuplurile "mai-spetembrie" sunt in voga la Hollywood, dar si in showbiz-ul autohton.

1. Irinel si Monica Columbeanu sunt poate cel mai bun exemplu in acest sens. Diferenta de 30 de ani dintre ei nu i-a impiedicat sa isi intemeieze o familie – fiica lor, Irina, s-a nascut in urma cu doi ani.

Foto: www.qmagazine.ro

2. Amalia si Ilie Nastase s-au casatorit in 2003, desi intre ei este o diferenta de aproape 30 de ani, iar in prezent sunt parintii a doua fetite, Alessia si Emma Alexandra. Amalia lucra ca hostess si l-a cunoscut pe Ilie la un concert, in anul 1996.

3. Dana Ionica si Sergiu Nicolaescu sunt impreuna de aproape 11 ani, iar Dana este mai tanara cu 47 de ani decat partenerul ei de viata, cu care nu este casatorita.

4. Viorel Lis si Oana Ungureanu sunt un cuplu modern, care se iubesc de 11 ani incoace. Intre varstele celor doi este o diferenta de aproape 40 de ani. 

5. Magnatul rus Roman Abramovici, in varsta de 42 de ani, are o iubita de nici 30 de ani, Daria Zhukova, fiica unuia dintre cei mai prosperi oameni de afaceri rusi.

Foto: sport.ro

6. Catherine Zeta-Jones si Michael Douglas sunt nascuti in aceeasi zi: 25 septembrie… ea in 1969, el… cu 25 de ani mai devreme.

7. Demi Moore si Ashton Kutcher au fost indelung ironizati pentru relatia lor, avand in vedere ca ea este cu vreo 15 ani mai in varsta decat el. Cu toate acestea, cei doi sunt inca impreuna, iar actritei i-a trecut fara indoiala dorul de fostul ei partener, Bruce Willis.

Citeste mai multe, pe Clujeanul.ro