Cuplurile de pe ”Insula Iubirii” se apropie de momentul adevărului

De: Alexandra Necsoiu / 12.11.2018, 14:47
Cuplurile de pe ”Insula Iubirii” se apropie de momentul adevărului
Cele patru cupluri au petrecut dream date-urile de 24 de ore alături de ispitele lor preferate, iar băieţii au avut parte şi de o confruntare cu rivalii lor, înainte de Bonfire-ul final, în ultimele episoade din cel de-al patrulea sezon ”Insula Iubirii”.

Ultima petrecere şi ultima seară la Minitel înainte ca fetele să plece la dream date-urile de 24 de ore alături de ispite a pregătit încă o surpriză pentru concurenţi – ispitele de la Minitel au fost anunţate că vor avea parte de o confruntare cu partenerii lor de la Purimuntra. Pentru Hannelore, vestea a venit ca un şoc, la doar câteva minute după ce aceasta i-a transmis lui Andi un mesaj secret, folosindu-se de literele de pe brăţara de cuplu – ”Ai răbdare, nu m-ai pierdut”.

În acest timp, Cati a încercat să îl pregătească pe George, spunându-i că Răzvan a ameninţat-o că ”va face rău” dacă se întâmplă ceva. De partea cealaltă, Mirela aştepta cu nerăbdare ca Mircea să îl facă gelos pe Ionuţ Gojman, iar înainte ca ispita să plece, fetele s-au dat cu ruj şi l-au acoperit pe acesta cu săruturi.
Băieţii au avut la dispoziţie câte 15 minute pentru a discuta, iar fiecare le-a folosit încercând fie să se victimizeze, fie să îşi discrediteze partenera. ”Nu ştiu ce imagini aţi văzut voi cu noi dincolo, dar eu din ziua a şasea sunt terminat. Eu o iubesc pe fata asta, nu îmi văd viaţa fără ea. Am adus-o aici ca să câştige încredere în mine, tu nu ai nicio vină, dacă ţi s-a deschis, a făcut-o pentru că eşti un om OK”, a început Bogdan discuţia cu Andi. Viitorul mire s-a arătat foarte deranjat însă de faptul că Hannelore s-a plâns că ea întreţine casa. ”Nu ştiu de ce sunt mai deranjat, de greşelile mele sau de alegerile ei. Cel mai mult m-am gândit dacă aş putea să ne împăcăm şi să trăiesc cu ce s-a întâmplat, dacă aş putea să nu scot ochii”, a mărturisit Bogdan, în condiţiile în care încă nu a aflat de toate intenţiile lui Hannelore, pentru că Andi a decis să nu îi spună de mesajul secret pe care aceasta i l-a transmis.

Cât despre Iulian, acesta a profitat de întâlnirea cu Cristi pentru a o discredita pe Mari. ”Mă aşteptam din spusele lui Mari ca Iulian să fie mai tăcut, dar nu a fost aşa. Mi s-a părut că a aruncat cu noroi şi încerca să mă facă pe mine să îmi formez o părere proastă despre ea”, a spus ispita după ce, în mod neaşteptat, Iulian a vorbit foarte mult în cele 15 minute. ”Testul acesta a fost pentru mine… dar în a doua seară am văzut că ea era deja apropiată de George”, a povestit Iulian încercând să pară detaşat şi povestindu-i ispitei cât s-a chinuit să o convingă pe Mari să termine şcoala şi să îşi pună viaţa în ordine.

La fel de acuzator a fost şi tonul lui Ionuţ Gojman, când s-a văzut faţă în faţă cu Mircea. ”A venit purtând o mască şi aici a dat-o jos. Când am cunoscut-o se purta exact cum se poartă acum cu tine – avea încredere în ea, se distra, după o perioadă a devenit oarecum ciudată… spunea că nu se vede în cluburi, că are o vârstă, că vrea o familie”, a spus Ionuţ. Atitudinea sa egocentristă, l-a făcut pe Mircea să îşi dea seama de cum a decurs relaţia celor doi de până acum. ”Nu cred că a iubit-o vreodată, toată discuţia a fost despre el, nu despre ea, ci despre cum a încercat el să o ajute pe Mirela”, a spus ispita.

Cât despre Răzvan, de când a aflat de căderea în ispită a partenerei sale, acesta se gândeşte numai la răzbunarea faţă de Cati. Profitând de ocazia de a sta de vorbă cu George, acesta a reuşit să îl bulverseze pe rivalul său cu diferitele variante. ”Se contrazicea, eu încercam să înţeleg ce zice. Mi-a dat impresia că nici nu e supărat, părea cumva mândru pentru mine că sunt la a treia cucerire, Cati fiind ultima nici nu mai conta”, a remarcat George.

A doua zi, înainte de plecarea la dream date alături de Dana, Răzvan îi povesteşte lui Ionuţ planul lui de a o umili pe Cati la Bonfire-ul final, iar pe drum, reuşeşte să o exaspereze deja pe şi pe ispită. ”Vreau să treacă dream date-ul şi să nu îl mai văd niciodată, în viaţa mea!”, a spus aceasta. Pe parcursul celor 24 de ore însă, discursul a fost reluat cu insistenţă la intervare exacte.

În timp ce Răzvan era la date, Cati şi-a petrecut seara la Minitel alături de George visând la întâlnirea la care vor pleca ei şi anuntându-l că vrea să doarmă împreună cu el. ”Nu a mai putut să se abţină la un moment dat şi de aici s-a văzut şi cum este ea ca persoană”, a spus George. Mai mult, a doua zi, cei doi au plecat la dream date, unde Cati a experimentat sentimente noi pentru ea. Iubita lui Răzvan şi-a dat seama că este capabilă de gelozie şi s-a purtat ca atare atunci când alte fete au început să se uite după George.

Tot mai conştient că va pleca acasă singur, Răzvan a apelat la ultima armă rămasă – răzbunarea. Acesta a început să povestească despre momente din relaţia lor şi petrecerile stropite cu alcool şi, pe alocuri, cu substanţe interzise, în ciuda faptului că fiul său era în aceeaşi locuinţă. ”E o fetiţă blândă care zgârie rău, nu e aşa cum pare… Lecţia ei este să nu mai mintă şi să nu se mai mintă. Minte foarte mult, de aceea nu poate să evolueze şi e motivul pentru care se înţelege atât de bine cu Răzvan, sunt acelaşi aluat”, a remarcat şi ispita George.

Pentru Mari şi Cristi, dream date-ul a început cu nostalgie din partea acesteia, care a început să realizeze că mai are foarte puţin timp la dispoziţie alături de ispita sa preferată. ”A început să se gândească din anumite gesturi pe care le-am făcut sau nu, că poate nu mai avem un viitor împreună când ajungem acasă”, a spus Cristi. Iar date-ul lor a fost cu adevărat de vis pentru Mari, care a reuşit, după multe ore de rugăminţi, să îl convingă pe Cristi să o spele pe păr, vechea ei obsesie.     
Pentru Iulian, dream date-ul a fost ca o vacanţă alături de o prietenă bună. După ce a mai făcut câteva gesturi în încercarea de a se apropia de Irina, la dream date, acesta şi-a deschis sufletul şi a plâns amintindu-şi de tot ceea ce s-a întâmplat cu el, dar şi cu Mari pe ”Insula Iubirii”. ”Dacă Mari ştie cum să îl ia, sigur va putea să îl facă să o primească înapoi”, e de părere Irina.

În dimineaţa dream date-ului, Hannelore a făcut din nou o demonstraţie, de această dată în faţa Mirelei. Profitând de faptul că aceasta nu ştia că iubita lui Bogdan a avut de ales, Hanne s-a arătat deranjată de faptul că ar fi fost “obligată” să meargă la dream date alături de Andi. Plecaţi însă împreună, această nu i-a arătat nimic din “furia” sa lui Andi. “S-a purtat de parcă nu s-a întâmplat nimic, glumim ca şi cum s-a şters totul cu buretele”, a spus ispita. 

Cu toate acestea, la întoarcerea la Minitel, Hannelore s-a plâns Mirelei că dream date-ul a fost un dezastru, că a plâns de furie că trebuie să doarmă în acelaşi pat cu Andi, deşi acesta a anunţat-o că nu va face asta. “Nu se aştepta să fiu atât de rece cu ea. Deşi mi-a spus că pot să dorm cu ea, nu i-am mai dat ocazia să aibă spună că cine ştie ce atingeri ar fi fost”, a spus ispita. Iar momentul în care ispitele au părăsit insulă, Hannelore a rămas liniştită că singurul care îi ştie secretul va fi deja foarte departe atunci când ea se va întâlni cu viitorul ei soţ. Cu toate acestea, Mirela nu s-a sfiit să îi ceară socoteală atunci când fetele au rămas singure. “De ce s-a îndrăgostit Andi? Ceva ai făcut tu, îţi dai seama cât suferă, ce e în sufletul lui acum?”, i-a spus Mirela lui Hannelore, care a continuat să nege cu vehemenţă orice implicare. 

“Despărţirea de ispite a fost ca o despărţire de prieteni”, a început Hannelore discursul la scurt timp, la Bonfire, în faţa prezentatorului emisiunii Radu Vâlcan. “Când mi-am dat seama ce se întâmplă, am oprit tot. Nu aş putea să îl văd pe Andi ca pe un iubit”, a mai spus aceasta, fără să ştie că Andi este şi el pregătit să stea în faţă ei la Bonfire şi să completeze versiunea de realitate povestită de Hannelore.

Cum va decurge confruntarea celor doi la Bonfire, telespectatorii pot vedea duminica viitoare, de la 20.00, la Antena 1, în ultimele episoade din cel de-al patrulea sezon “Insula iubirii”.