Cuplurile din cel de-al patrulea sezon ”Insula Iubirii” întâlnesc ispitele

De: Cristiana Trifu / 04.09.2018, 11:39
Cuplurile din cel de-al patrulea sezon ”Insula Iubirii” întâlnesc ispitele
Prima noapte pe ”Insula Iubirii” a fost complet diferită faţă ceea ce se aşteptau pentru cele patru cupluri curajoase din cel de-al patrulea sezon, iar a doua zi, emoţiile au crescut când au avut şi prima întâlnire cu ispitele, după cum telespectatorii pot vedea în această seară, de la ora 20.00, la Antena 1.

Cuplurile vor sta pentru prima dată faţă în faţă cu ispitele alături de care îşi vor petrece următoarea perioadă în Thailanda, pe ”Insula Iubirii”, iar reacţiile au fost cât de poate de diferite! Dacă una dintre fete a început să plângă în hohote la vederea lor, alţi concurenţi au încercat să pară indiferenţi sau au recunoscut cinstit că deja nu mai sunt siguri de ceea ce se va întâmpla.  

”Mi-au transpirat palmele!” sau ”Sinceră să fiu, nu am încredere în mine…” au fost unele dintre reacţiile mai puţin studiate şi oneste ale unor concurente. Cine sunt acestea şi cum s-au comportat băieţii la vederea ispitelor, telespectatorii vor afla în această seară, de la ora 20.00, la Antena 1, într-un nou episod ”Insula Iubirii”.