Cupoane de reduceri de până la 50% pentru iertarea păcatelor

Apropo.ro / 15.11.2012, 10:30
Cupoane de reduceri de până la 50% pentru iertarea păcatelor
Oferta este valabilă pentru cei care se tem de sosirea Apocalipsei prezise de mayași. Doar acum, cu 50% mai puțin pentru iertarea păcatelor!

Credeți sau nu, există oameni care sunt de părere că își pot cumpăra locul în Rai. Un site din Rusia oferă clienților săi cupoane de reduceri de până la 50% pentru iertarea păcatelor, înainte de Apocalipsa prezisă de mayași a avea loc pe 21 decembrie 2012.

Discountul este oferit de o Biserică Catolică italiană, iar până acum s-au vândut în jur de 110 de cupoane pentru iertarea păcatelor. Ciudat este că Rusia este o țară ortodoxă….

Prețul pentru absolvirea păcatelor este de 15 euro, bani care, conform site-ului, ți-ar asigura locul în Paradis.

Cum funcționează: fiecare cumpărător primește un număr unic, care trebuie trimis ulterior la o adresă de e-mail pentru a-și valida intrarea în Rai. Acest site a oferit clienților uimitoarea șansă de a cumpăra mai multe cupoane pe același nume, pentru a le oferi cadou celor dragi pentru a ajunge și ei în Grădina Raiului.

Cei care vor să se salveze își mai pot cumpăra cupoane de reducere în termen de 37 de zile, după care oferta va expira.

Conform predicțiilor, lumea se va sfârși. Dar nu ar trebui să fim triști. Biserica Catolică din Assisi din regiunea italiană Umbria, Perugia, se roagă pentru iertarea păcatelor și ajută lumea în acest sens. În aceste vremuri grele, acest cadou este minunat și incredibil pentru cei care au credință: 50% pentru mântuire. Vei fi mai aproape de Dumnezeu„, scrie pe site-ul de reduceri.