Cură de slăbire revoluționară: grăsimea este eliminată prin urină!

De: Marian Andrei / 24.02.2014, 17:15
Cură de slăbire revoluționară: grăsimea este eliminată prin urină!
Visul celor mai "rotunjori" de a slăbi fără a depune efort sau a ține diete speciale este pe cale să se împlinească.

Medicii britanici au conceput un nou tratament, denumit Aqualyx, despre care afirmă că este o alternativă la liposucție.

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

Potrivit acestora, tratamentul constă în injectarea unei soluții apoase în zonele „încăpățânate” ale organismului. Soluția, care conține un polimer extras din plante, „sparge” celulele adipoase în exces din organism, permițându-le să fie absorbite în fluxul snguin și apoi eliminate prin urină.

Producătorii Aqualyx afirmă că după urmarea unui tratament cu soluția lor, care durează de regulă trei săptămâni, grăsimea corpului este îndepărtată definitiv.

Potrivit Mills Medical Services, Aqualyx poate fi folosit în zona coapselor, stomacului, genunchilor, barbiei, feselor, a spatelui și chiar a gâtului.

Tratamentul, despre care se afirmă că este singurul din lume care folosește injecții pentru îndepărtarea grăsimii, nu are ca efecte secundare decât ușoare contuzii și umflături care dispar după 48 de ore.

Specialiștii însistă totuși că tratamentul cu Aqualyx, care costă 300 de euro, „nu este destinat slăbirii, ci conturării organismului, prin îndepărtarea zonelor grase persistente. Combinat cu o alimentație sănătoasă și cu exerciții, grăsimea nu se va mai depune”.

Deși experimentele au arătat viabilitatea tratamentului, există medici care previn asupra acestuia. „Reabsorbția acizilor grași în sînge este periculoasă. Într-o probabilă combinație cu sarea, nivelul colesterolului ar exploda” spune doctorul Arun Gosh de la spitalul Spire din Liverpool. „Prefer să aștept pentru efectuarea a mai multe teste”.