Curios să afli ce se întâmplă în #SufrageriaLuiLiviu?

De: Cătălina Matei / 13.09.2016, 11:55
Curios să afli ce se întâmplă în #SufrageriaLuiLiviu?
Pe Liviu Teodorescu il stim cu totii de la emisiunea- concurs “Vocea Romaniei” , unde a reusit sa se pozitioneze printre semifinalisti. Il stim si din “Pariu cu viata” , unde ne-a demonstrat ca nu are talent numai la muzica, dar si la actorie.

Tanarul artist a aparut pe piata muzicala acum 2 ani, surpinzand intr-un mod placut publicul cu “Esti piesa” , melodie pe care fanii o fredoneaza si acum. Pe langa piesele care l-au consacrat, Liviu isi bucura fanii cu cover-uri cantate in maniera proprie.

Dupa ce in cadrul campaniei #MondayMusic, Liviu ne face inceputurile de saptamana mai usoare, si ne surprindea cu o intepretare live, artistul a dat startul unei alte campanii, #SufrageriaLuiLiviu .

“ Sufrageria lui Liviu a fost o idee spontana, echipa mea  voia de mult sa facem niste live sessionuri, iar eu imi doream sa fac un party de ziua mea. S-au aliniat planetele si a iesit si party, si concert, si live sessionuri inregistrate, care au ajuns pe canalul meu de youtube.” Spune artistul.

Liviu Teodorescu ne invita la el in sufragerie si ne “serveste” cu o portie de muzica buna, interpretata in stil propriu. Tanarul artist ne-a intampinat cu un cover dupa celebra piesa a lui Smiley, “Insomnii” , interpretare live, pe care Liviu a facut-o cu ajutorul unei muzicute.

 Dupa “Insomnii”, Liviu ne-a surprins cu un cover dupa propria piesa, “Esti piesa” , care l-a si consacrat de altfel. In timpul acestui cover, tanarul artist ne-a demonstrat cat de talentat este si ca pe langa faptul ca stie sa cante la chitara, la muzicuta, ca este un cantaret desavarsit si un bun actor, Liviu ne-a aratat ca stie sa faca si beatbox.

“Unul din coverurile pe care le am facut in sufragerie a fost la piesa Insomnii, pe care am adaptat-o, i am dat un aer de blues si am cantat tema la muzicuta, prima oara cand afisez talentul meu de muzicutist:)). Am folosit pe Esti Piesa si beatbox, am incercat sa fac tot ce pot si ce stiu. Am primit feedback bun, sunt fericit ca am facut asta!

Asa se face ca, in fiecare luni seara, de la ora 20:30 , suntem invitati in #SufrageriaLuiLiviu , pe facebook si pe canalul oficial de youtube al artistului,  Liviu Teodorescu.