Curiozitatea fanilor cuplului Kim Kardashian-Kanye West: cine cu ce rămâne?

De: Loredana Toma / 07.01.2021, 16:33
Curiozitatea fanilor cuplului Kim Kardashian-Kanye West: cine cu ce rămâne?

De la aflarea veștii despre un “divorț iminent” al cuplului Kim Kardashian – Kanye West, cea mai mare curiozitate a fanilor o reprezintă detaliile din contractul lor prenupțial, pe care l-au semnat cu două luni înainte de nuntă, în 2014.

Kim și Kanye au găsit o cale de mijloc potrivit căreia artistul ar trebui să-i plătească vedetei TV 9 milioane de dolari în caz că o înșeală și se ajunge la divorț. De cealaltă parte, dacă Kim ar fi intentat divorț în primii trei ani de la căsătorie, ea nu ar fi avut dreptul la niciun ban din averea soțului ei.

Un divorț cu multe zerouri în coadă

Potrivit Radar Online, lui Kim i s-ar cuveni câte un milion de dolari pentru fiecare an de căsătorie cu West, respectiv șase, precum și o sumă fixă de 10 milioane de dolari. Cei doi au împreună patru copii, pentru care, potrivit surselor, nu ar avea nicio clauză privind custodia.

“Procesul pentru încheierea contractului prenupțial a fost extrem de ușor și lipsit de dramă. Kanye nici măcar nu se gândise la un contract. Ba chiar era gata să-i dea lui Kim un cec în alb, incluzând tot ceea ce el deținea financiar. Atât de mult o iubea”, a mai precizat sursa pentru Radar Online.

Potrivit aceleiași surse, una dintre asigurările de viață ale lui Kanye valorează 20 de milioane de dolari și aceasta i-ar reveni lui Kim, în caz de divorț. Potrivit unei alte surse, Page Six, Kim și Kanye sunt acum în discuții despre cum vor împărți conacul din Calabasas, California, pe care l-au cumparat cu 40 de milioane de dolari și în a cărui renovare au investit alte 20 de milioane de dolari. Potrivit unei surse apropiate, Kim speră să rămână cu conacul, pentru că este locul în care au crescut  și cu care sunt obișnuiți cei patru copii ai cuplului.

Când s-a căsătorit cu Kim, Kanye, în vârstă de 43 de ani, avea o avere de 100 de milioane de dolari, însă, anul trecut, publicația Forbes l-a inclus în rândul miliardarilor. Mare parte din averea rapperului provine din linia sa de modă Yeezy. Pe de altă parte, și averea lui Kim, în vârstă de 40 de ani, a sporit în ultimii ani. Anul trecut, averea ei era estimată la 370 de milioane de dolari. În plus, recent, ea a anunțat că și-a vândut 20% din acțiunile în propria sa firmă KKW Beauty, pentru 200 de milioane de dolari, companiei Coty.

Aceasta nu este pentru prima dată când presa americană a scris că cei doi divorțează. În 2016, au apărut primele zvonuri potrivit cărora ar divorța, după ce West a fost internat cu diagnosticul de “psihoză temporară”, însă informațiile au fost infirmate rapid. De data aceasta, însă, spun surse apropiate, “Kanye a încheiat povestea cu toată familia Kardashian”.

CITEȘTE ȘI: Kanye West și Kim Kardashian, în prag de divorț

FOTO: Profimedia