Curt indisponibil între 6 si 8 luni

Apropo.ro / 22.07.2004, 10:11
Curt indisponibil între 6 si 8 luni
Medicul echipei Steaua, Romeo Popescu, a declarat, miercuri, agenției MEDIAFAX ca fundașul Tiberiu Curt va lipsi de pe gazon o perioada cuprinsa între 6 și 8 luni, deoarece a suferit o ruptura de menisc intern și de ligamente încrucișate. Tiberiu Curt s-a

Medicul echipei Steaua, Romeo Popescu, a declarat, miercuri, agenției MEDIAFAX ca fundașul Tiberiu Curt va lipsi de pe gazon o perioada cuprinsa între 6 și 8 luni, deoarece a suferit o ruptura de menisc intern și de ligamente încrucișate.

Tiberiu Curt s-a accidentat, sîmbata, în meciul amical cîștigat de Steaua, cu scorul de 1-0, în fața formației Sportul Studențesc.

Antrenorul Victor Pițurca a confirmat, miercuri, dupa meciul amical cîștigat de Steaua, cu scorul de 4-2, în fața formației Inter Gaz București, ca accidentarea suferita de Curt este mult mai grava decît se parea inițial. „Din pacate, accidentarea lui Curt este mai grava decît se parea inițial”, a spus Pițurca.

Întrebat daca se gîndește sa aduca un alt fundaș la Steaua, tehnicianul a raspus: „Este posibil”.

Steaua a învins, cu 4-2, echipa Inter Gaz București într-un meci amical

Echipa Steaua București a învins, cu scorul de 4-2 (1-2), divizionara B Inter Gaz București, într-un meci amical disputat, miercuri, pe terenul numarul 6 din Complexul Sportiv Steaua.

Pentru Steaua au marcat Dinița ’40, Boștina ’54, ’81 și Neaga ’89, în timp ce golurile formației Inter Gaz au fost înscrise de Eusebio Tudor ’19 și Banaru ’39.

Antrenorul Victor Pițurca a trimis în teren urmatorii jucatori: Hamutovschi (M.Tudor ’46) – P.Marin (D.Balan ’78), Ghionea, Rachita (Radoi ’67), P.Stoica (Neșu ’46) – Fl.Dumitru (Ogararu ’46), Padureț (Paraschiv ’46), Aliuța (D.Munteanu ’46), Dica (Pitu ’60) – Oprița (Boștina ’46), Dinița (Neaga ’60).

Dupa partida amicala, antrenorul Victor Pițurca a declarat ca acesta a fost un simplu meci de antrenament și ca important nu este rezultatul, ci jocul echipei sale.

Întrebat ce parere are despre faptul ca fostul jucator al echipei Steaua, Claudiu Raducanu, nu s-a acomodat la noua sa echipa, Arminia Bielefeld, deoarece nu cunoaște limba germana, Pițurca a spus ca fotbalistul are nevoie de timp pentru a se acomoda. „Este și normal sa nu înțeleaga nimic, nici eu nu înțeleg ce spun nemții. Se va adapta acolo, dar îi trebuie puțin timp”, a spus tehnicianul stelist.

Presa germana a scris, miercuri, ca jucatorul român nu s-a acomodat înca la echipa Arminia, pentru ca nu cunoaște limba germana sau engleza, și ca a fost deja amendat de antrenor pentru ca s-a prezentat cu întîrziere la antrenament.

Mediafax