„Curtezana” ne prezinta jocurile periculoase ale seductiei

Redacția / 14.07.2009, 14:53
Filmul "Curtezana", cu Michelle Pfeiffer si Rupert Friend, in regia lui Stephen Frears, in cinematografe din 17 iulie!

Filmul "Curtezana", in regia lui Stephen Frears, ce o are ca protagonista pe Michelle Pfeiffer, intra in cinematografe din 17 iulie!

Michelle Pfeiffer este protagonista peliculei "Curtezana" in care joaca alaturi de Rupert Friend, cei doi reusind sa starneasca controverse date fiind rolurile lor, in acest film.

"Curtezana" ne poarta prin Parisul anilor ’20 si ne prezinta povestea provocatoare dintre fiul in varsta de 19 ani al unei foste curtezane si o prietena de-a mamei acestuia, dar si rivala, care ar trebui sa il initieze in arta amorului.

Cei doi realizeaza ca traiesc o poveste de dragoste si ca legatura lor inseamna mai mult decat placerea trupeasca, abia cand tanarul rasfatat urmeaza sa se casatoreasca cu o alta tanara.

curtezana

Pelicula ii mai are ca protagonisti pe actorii castigatori de Oscar, pe langa Michelle Pfeiffer si Rupert Friend, pe Kathy Bates, Felicity Jones, Frances Tomelty, dar si multe alte nume la fel de consacrate.

Regia este semnata de Stephen Frears, iar scenariul ii apartine lui Christopher Hampton.

Afla cat de periculoase pot deveni jocurile seductiei, din 17 iulie, in cinematografele: CinemaPRO, Hollywood Multiplex, Movieplex, Odeon Cineplex (Cluj) si Cinema City din Timisoara, Cluj si Iasi, odata cu lansarea fimului "Curtezana". Filmul este distribuit de MediaPro Distribution.

afis curtezana

 

Cheri – trailer de pe tare.ro