Cuţitul de aur, o nouă regulă la ”Chefi la cuţite”

De: Alexandra Necsoiu / 22.10.2018, 11:10
Cuţitul de aur, o nouă regulă la ”Chefi la cuţite”
Cel de-al şaselea sezon al celui mai iubit cooking show, care va avea premiera în curând pe Antena 1, le dă ocazia chefilor să lucreze la strategiile de joc încă din primul moment. Pe lângă puterea amuletelor, pe care Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu le pot câştiga în fiecare zi, în urma unei bătălii în preparate delicioase, aceştia deţin şi trei cuţite de aur ce aşteaptă să fie oferite celor mai talentaţi bucătari.

 Astfel, fiecare zi de jurizări pe nevăzute vine cu o nouă ocazie pentru candidaţi, ce ar putea ca printr-un singur preparat excepţional să primească un paşaport de trecere direct în echipa unuia dintre cei trei chefi. Această ocazie unică garantează o tunică colorată şi un loc la bancul de lucru în bucătăria “Chefi la cuţite”, însă, mai mult decât atât, îi scuteşte pe norocoşi şi de presiunea luptei eliminatorii din Bootcamp.

Strategiile se vor contura încă din primele ediţii de audiţii pe nevăzute. După ce ziua va începe cu o luptă culinară în care fiecare dintre cei trei va încearca să câştige o amuletă folositoare pentru etapa de Battle-uri, Bontea, Dumitrescu şi Scărlătescu se întorc la masa jurizării, acolo unde vor analiza dur preparatele care vin pe bandă. Maeştrii bucătăriei caută reţete cu un gust fără cusur, dar şi un plating inovativ, reţete care să se diferenţieze şi care să le confirme faptul că bucătarul din spatele uşilor este îndeajuns de pregătit pentru o luptă ”la cuţite”, dar şi îndeajuns de talentat pentru un ”cuţit de aur”.

Cel de-al şaselea sezon ”Chefi la cuţite” are premiera pe 29 şi 30 octombrie, de la 20:00, pe Antena 1.