Cutremurător: Fosta iubită a lui Jim Carrey a lăsat un bilet de adio înainte de a se sinucide

De: Cătălina Matei / 06.07.2016, 16:49
Cutremurător: Fosta iubită a lui Jim Carrey a lăsat un bilet de adio înainte de a se sinucide
Fosta iubită a actorului american Jim Carrey, Cathriona White, a lăsat un bilet de adio înainte de a se sinucide în casa sa, în septembrie 2015, în urma unei supradoze de medicamente, în respectivul bilet, obţinut de revista People, aceasta motivându-şi gestul şi cerându-i iertare lui Carrey.

Potrivit autopsiei conduse pe corpul fostei prietene a lui Jim Carrey, Cathriona White s-a sinucis în urma unei supradoze de medicamente. Aceasta, de profesie make-up artist, în vârstă de 30 de ani, care a avut o relaţie cu certuri şi împăcări cu Carrey a lăsat un bilet de adio în care îi cerea iertare actorului, potrivit mediafax.ro.

În biletul obţinut de revista People apăreau cuvintele: “Am petrecut trei zile cu neîncrederea că nu eşti aici cu mine. Pot supravieţui cu inima frântă şi pot să încerc să pun piesele înapoi. Aş putea, doar că nu mai am puterea să o fac de data asta. Îmi pare rău că ai simţit că nu am fost alături de tine. Am încercat să îţi dau ceea ce e mai bun din mine.”

În acelaşi bilet, White a menţionat apoi planurile înmormântării sale, adăugând: “Nu prea cunosc detalii referitoare la înmormântare sau lucruri de genul ăsta. Tu eşti familia mea aşa că orice vei alege va fi în regulă”.

Fosta iubită a lui Jim Carrey ţi-a încheiat mesajul prin cuvintele: „Te rog iartă-mă. Nu pot trăi în această lume”, înainte de a-l semna cu numele de „Dewdrop,” porecla pe care i-a dat-o Carrey . Raportul toxicologic a demonstrat că White avea în organism, la momentul decesului său, un cocktail de medicamente.

Jim Carrey şi Cathriona White s-au cunoscut în 2012 şi au avut o relaţie marcată de despărţiri şi împăcări.