Cutremurator: ultimul gest facut de Schumacher inainte de accident!

De: Mioara Tronaru / 03.01.2014, 09:46

Cutremurator: ultimul gest facut de Schumacher inainte de accident!
Cotidianul „Bild” noteaza, joi, ca Michael Schumacher a ajutat-o pe fiica unui prieten, cazuta intr-o zona dintre doua partii, inainte de accidentul de duminica, in care a fost ranit grav.


Potrivit sursei citate, chiar inainte de a cadea, Schumacher ar fi ajutat-o pe fiica unui prieten si a iesit in acest scop de pe traseul marcat. Schiurile lui Michael Schumacher s-au lovit de o piatra. Germanul s-a dezechilibrat si a cazut, lovindu-se cu partea dreapta a capului de alta piatra. Patru minute mai tarziu, cand echipajul de salvare a sosit la fata locului, Schumacher era constient. El era confuz, tampla dreapta ii sangera si mai avea o rana ce se intindea pana in spatele capului. Fostul campion si-a pierdut cunostinta in elicopterul cu care a fost transportat la spital.

Michael Schumacher, septuplu campion mondial, a fost ranit grav intr-un accident de schi, duminica, in statiunea Meribel. Germanul a fost operat pana acum de trei ori. Schumacher este in coma indusa, suferind de leziuni craniene, iar miercuri atasatul sau de presa, Sabine Kehm, a anuntat ca starea germanului este stabila.

Michael Schumacher implineste azi 45 de ani.