Cutremurul de la Prima TV face victime

Apropo.ro / 29.06.2004, 19:28
Cutremurul de la Prima TV face victime
CVI este firma care a produs și co-produs numeroase emisiuni pentru Prima TV: "Vrei sa fii miliardar", "Copiii spun lucruri trasnite", "Cronica cîrcotașilor", "Big Brother", "Monica", "Banc Show" ș.a. Din nefericire pentru sutele de angajați ai CVI, noul

CVI este firma care a produs și co-produs numeroase emisiuni pentru Prima TV: „Vrei sa fii miliardar”, „Copiii spun lucruri trasnite”, „Cronica cîrcotașilor”, „Big Brother”, „Monica”, „Banc Show” ș.a.

Din nefericire pentru sutele de angajați ai CVI, noul boss de la Prima TV, Peter Marshall, s-a hotarît sa reorganizeze și sa redistribuie oamenii de la CVI, care se pare ca se afla în pragul falimentului, urmînd ca numai o parte din cei de la CVI sa fie angajați la Prima TV.

Deși inițial se zvonise ca Șerban Huidu i-a eliberat din funcție pe Mistrețu (Tavi Pascuț) și Puștiu (Marian Stanciu), se pare ca și cei doi simpatici colaboratori de nadejde ai Cronicii cîrcotașilor au cazut de fapt victime ale reorganizarii CVI.

Însa Șerban Huidu nu-și uita prietenii la nevoie: el va încerca, printr-un artificiu administrativ, sa-i reangajeze în toamna pe cei doi, însa nu la CVI, ci la propria sa firma, Hodoronc Tronc Productions.

Tags: